Balaton-parti álomesküvő 1 Ft-ról

Aktuális

Különleges napoknak nézünk elébe a Vaterán, hiszen nem mindennap történik olyan esemény, ahol két álom is valóra válik! Több magyarországi prémium kategóriás esküvői szolgáltató elhatározta, hogy idén egyszerre váltja valóra egy szerelmespár és egy beteg kisfiú álmait. Utóbbit már megtalálták Menich Mátyás személyében, ezért a csapat most egy házasodni készülő szerelmespárt keres!

A Jótékonysági Esküvő csapata immár negyedik alkalommal bocsát licitre a Vaterán egy közel 6 millió forintot érő csomagot, 1 Ft-ról indítva az árverést.

Licitálj az vízparti álomesküvőre»

A Balaton-parti menyegző időpontja és helyszíne:
2018. május 24. Tópart Hotel Balatonvilágos

A jótékonysági árverés nyertes jegyespárja egy minden részletében megszervezett álomesküvőn láthatja vendégül családtagjait és barátait a balatonvilágosi Tópart Hotelben, ahol tapasztalt segítők állnak mellettük az esküvőszervezőtől a ceremóniamesteren át a zenekarig.

Még több információ az álomesküvőről »

A licit teljes bevétele Menich Mátyáshoz és családjához kerül. Mátyás koraszülöttként látta meg a napvilágot 2010-ben, majd másnap agyvérzést kapott, amely során a mozgás- és a beszédközpontja is sérült. A jótékonysági aukció célja, hogy fedezze egy speciális számítógép árát, és egy tanfolyamét az édesanyjának, hogy speciális izomfejlesztő terápiával kezelhesse gyermekét.

Ha már boldog házasságban élsz, akkor is segíthetsz! Biztosan ismersz olyan párt, aki örülne egy álomesküvőnek, küldd tovább a jótékonysági aukció linkjét vagy mesélj róla személyesen!

Vélemény, hozzászólás?