Listázási díj mentes hét az Otthon, kert kategóriában!

Aktuális

blog_vatera

Évről-évre a napos órák számával együtt növekszik az Otthon, kert kategória népszerűsége a Vaterán Ez idén sem történt másképp, úgyhogy eljött a pillanat, hogy meglepjünk minden kertbarátot!

Hétfőtől vasárnapig (május 22-28.) minden újonnan listázott terméket ingyen tölthettek fel az Otthon és kert kategóriába! http://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

Lehetsz tökéletes pázsit tulajdonos, medence imádó vagy fanatikus biokertész, ez a lehetőség biztosan nem fog hidegen hagyni. Kerítsd elő a már nem használt dolgaidat és add el a Vaterán! A hétvégén gyönyörű idő lesz, remek lehetőség feltérképezni a jelenlegi kerti állapotokat és újratervezni az egészet. És a ráadást még nem is mondtuk! A feltöltők között kisorsolunk egy Lazy Bag levegővel tölthető kanapét is!

Légy jó fej és szólj a szomszédnak is! 😉

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. május 22. 00:00:00 és 2017. május 28. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalain.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera, illetve a TeszVesz Otthon és kert kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. május 29. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díjmentes hét időtartama alatt az Otthon és kert kategóriába újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Lazy Bag levegővel tölthető kanapét. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?