Így vásárolt be Nyár, Vatera! játékunk nyertese, Brigitta

Játék

blog_brigi

Brigitta nem igazán szokott Facebookon meghirdetett nyereményjátékokon indulni, csak nagy ritkán szokott mozijegyért játszani, és ha esetleg nyer, barátait szokta meglepni az élménnyel. Most sem tett másként: nyereményének majdnem a felét adományokra költötte, melyeket különböző alapítványoknak fog eljuttatni.

„Kizárólag azért neveztem be a sorsolásra, mert láttam, hogy a Vatera szervezi. Hat éve vagyok tagja az oldalnak, eladni és vásárolni is szoktam rajta. Csupa pozitív élményem kötődik hozzá, és annyira megbízhatónak tartom, hogy amikor elindultam a játékon, egy pillanatig sem kételkedtem afelől, hogy a nyertesek meg fogják kapni a nyereményüket.”

Brigi azt már kevésbé akarta elhinni, hogy ő nyert: először azt hitte, hogy csupán egy újabb fordulóba került be, amellyel megnyerheti a 70.000 Ft-ot.

„Amikor láttam, hogy kisorsoltak, nagyon boldog voltam. Először csak a kommentemhez érkezett hozzászólást láttam, amelyben kérte a Vatera, hogy küldjek levelet a megadott e-mail címre. Azt hittem, hogy bekerültem egy következő fordulóba, egy percig sem gondoltam, hogy máris enyém a 70.000 Ft-os díjak egyike. Végül észrevettem, hogy kihirdették a nevemet, hihetetlen érzés volt! Egyből az jutott eszembe, hogy az összeg egy részéből alapítványokat fogok támogatni, hiszen minek van az embernek pénze, ha nem osztja meg másokkal? Nincs is annál nagyobb boldogság, mint amikor másoknak örömet szerezhetünk.”

Brigi választása hosszas gondolkodás után végül két állatmenhelyre és egy beteg gyermekeket támogató alapítványra esett.

„Három alapítványt választottam ki: az Együtt A Kisállatokért Alapítványt, nekik egy nyúlketrecet vásároltam. A Budaörsi Állatmenhelynek 15 kg Darling száraz kutyaeledelt, szállító boxot és steril orvosi fecskendőket vettem. A harmadik a gyógyíthatatlan beteg gyerekeket segítő Szemem Fénye Alapítvány, nekik vadonatúj lepedőkre ruháztam be. Próbáltam olyan alapítványokat kiszemelni, akikről pozitív dolgokat hallottam, illetve olyanokat, akik anyagilag rászorulnak a segítségre.”

Brigitta-keret_nelkul

A nyeremény másik feléből jószívű játékosunk a családjának is kedveskedett, végül pedig magának is bevásárolt egy-két elengedhetetlen kelléket a nyárhoz.

„A megmaradó összegből a családtagjaimat és magamat leptem meg: anyukám és a nővérem három táskát rendeltek, apukám egy Ray-Ban napszemüveget és egy baseball sapkát, nővérem párja pedig egy Superman pólót. Magamnak vettem egy Adobe Photoshop CS6 tankönyvet – erre nagyon régóta vágytam, mivel fotós vagyok. Eddig csak azért nem díszítette a könyvespolcomat, mert kicsit húzós ára van, és a neten igazából minden trükknek utána tudok járni. Viszont most, hogy lehetőségem volt beszerezni, egy pillanatig sem haboztam! Borzasztóan szeretek olvasni – idén már a 65. könyvnél járok -, úgyhogy még két másik könyvet is vettem: Borisz Akunyin „A cár könyvtára” című krimijét és Selden Edwards „Múlt idő” című történelmi regényét. A nyárra gondolva lecsaptam még két gyönyörű alkalmi ruhára is, ezek bármikor jól jöhetnek.”

brigi1

Brigi lelkesen várja a verseny végső fordulóját és az eredményhirdetést.

„Ha megnyerném a wellness hétvégét, nagyon örülnék neki, szívesen elmennék rá. Bár igazából még nem biztos, hogy én használnám fel – lehet, hogy átadnám anyuéknak vagy nővéreméknek a lehetőséget, ők is bőven megérdemlik a pihenést!”

Ha úgy gondolod, hogy Brigitta vásárolt be legügyesebben a 70.000 Ft-ból, szavazz rá a Facebook oldalunkon, hogy megnyerhesse a fődíjat, egy két főre szóló wellness hétvégét!

One thought on “Így vásárolt be Nyár, Vatera! játékunk nyertese, Brigitta

Vélemény, hozzászólás?