Így vásárolt be Nyár, Vatera! játékunk nyertese, Diána

Játék

blog_diana

Diánának az esküvőszervezéssel telik a nyár, ugyanis szeptember 17-én férjhez megy. Nem is volt kérdés, hogy mire költi a megnyert összeget!

„Szoktam nyereményjátékokon játszani, de két vagy három hónapja semmit nem nyertem. Épp a sorsolás napján mondtam a barátnőmnek, hogy kész, vége, feladom… Ekkor még nem vettem észre, hogy kihirdették az eredményt. Amikor másnap reggel felmentem a Vatera Facebook oldalára, és megláttam, hogy nyertem, nem akartam hinni a szememnek. Nagyon boldog voltam, a vőlegényemmel együtt! Már csak alig több, mint egy hónap van hátra az esküvőnkig, és még sok minden hiányzik hozzá. Egyértelmű volt, hogy a nyereményből a lagzihoz szükséges dolgokat fogok vásárolni, ennél jobbkor nem is ajándékozhatott volna meg az élet.”

Diána besávárlólistáján szerepeltek kisebb és nagyobb, hagyományosabb és extrémebb tételek is.

diana_keret_nelkul

„Valójában nem egy szokásos lagzit szervezünk a polgári szertartás után, hanem inkább egy nagy bulit. Élő zene helyett dj mellett döntöttünk, és nem lesz vőfélyünk sem. Szeretnénk, ha minden vendégünk úgy tudna szórakozni, ahogy neki éppen jólesik, mi pedig igyekszünk megalapozni hozzá a hangulatot. Erre szolgál a hordozható buborékfújó-gép és a csokiszökőkút is, amit a nyereményből vettem. Végre beszereztem egy menyecskeruhát és egy különleges esküvői vendégkönyvet is, ami mindig emlékeztetni fog minket erre a szép napra. A maradék pénzből apróságokat rendeltem: ültetőkártyát, harisnyakötőt és selyem rózsaszirmokat – ezek tényleg nem nagy dolgok, de ezekkel a kiegészítőkkel lesz tökéletes az összkép!”

dia1

A varázslatos esküvő után rendhagyó módon Diánáék is szeretnének nászútra menni, azonban még kérdéses, hogy hová és mikor.

„Régóta nem volt időnk nyaralni, 2011 óta nem voltunk sehol. Mindketten saját vállalkozást vezetünk, s ez heti hét nap munkát jelent, nagyjából nulla szabadidővel. Nagyon örülnénk a wellness hétvégének, ha megnyernénk, mert akkor az lenne a nászutunk, amit még nem volt időnk megszervezni. Ami azt illeti, az esküvőt is hét évbe tellett összehozni, ugyanis a párommal hét éve vagyunk együtt, de már az ismeretségünk után hat héttel megkérte a kezemet – igen, ennyire nincs időnk semmire!”– állapította meg mosolyogva Diána. –„Persze a fődíj tényleg csak hab lenne a tortán, már az is hihetetlenül boldoggá tett, hogy én lettem a három szerencsés nyertes egyike, aki költőpénzt kapott!”

Ha úgy gondolod, hogy Diána vásárolt be legügyesebben a 70.000 Ft-ból, szavazz rá
a Facebook oldalunkon, hogy megnyerhesse a fődíjat, egy két főre szóló wellness hétvégét!

Vélemény, hozzászólás?