Így vásárolt be Nyár, Vatera! játékunk nyertese, Krisztián

Játék

blog_krisz

Krisztián szinte soha nem szokott nyereményjátékokon indulni, ezért teljesen megdöbbenve fogadta a hírt, miszerint ő lett az egyike három szerencsés nyertesünknek, akik 70.000 Ft-os bevásárlást nyertek.

„Alig hittem el, hogy engem sorsoltak ki. Egyáltalán nem számítottam rá, úgyhogy furcsa érzés volt.” – mesélte vidáman, miután már tudatosult benne a jó hír. –„Sosem nyertem még ehhez hasonló játékon, bár bevallom, hogy nem is vagyok az a kommentelős-megosztogatós típus. Ezen a játékon is csak azért indultam, mert már hét éve vaterázom, és felkeltette az érdeklődésemet a felhívás. Amikor megtudtam, hogy kisorsoltak, nagyon meglepődtem, és természetesen elképesztően örültem neki, az egész családommal együtt – akik szintén nem nyertek még soha semmit.

Krisztián összesen hat dolgot vásárolt a rendelkezésére álló összegből.

„Úgy döntöttem, hogy sok apróság helyett inkább kicsit drágább, minőségi dolgokat fogok beszerezni a nyárra, amelyekre régóta vágytam. Vettem egy Ray-Ban napszemüveget, egy Olang Tarvisio Tex túrabakancsot, egy rozsdamentes acél ivópoharat, egy cipzáras-tépőzáras lábszárvédőt, végül pedig a páromnak egy csipkés cipőt és egy Retro Jeans nyári ruhát. Mint a listából látható, az erdők és hegyek szerelmese vagyok. Szeretem a tengerpartot is, de ha választani kell, szívesebben túrázom. A túrázás egyszerre pörget fel és nyugtat meg, ráadásul soha sem unalmas.”

krisztián-keret-nelkul

Krisztián valódi „természet gyermeke”: attól sem riad vissza, hogy az erdőkben töltse az éjszakát, sőt!

„Általában a barátnőmmel és a baráti társaságunkkal szoktunk nekiindulni a rengetegnek. Nem kimondottan olyan helyekre járunk, ahol ösvény van, hanem inkább bevetjük magunkat a fák közé, és hajrá! Ha ránk sötétedik, leterítjük a polifoamunkat a földre, és úgy alszunk, a természet lágy ölén. A tábortűz is kötelező, anélkül nem is igazi az erdőjárás!”

krisz1
Természetkedvelő nyertesünk akkor a legboldogabb, ha négylábú kedvencei is körülötte vannak.

„Vannak kutyáim, két német juhász és négy rottweiler – az egyik német juhászomat gyakran viszem magammal túrázni és erdőt őrizni, ami egyben a munkám is. Most nyáron sajnos rengeteg a kullancs, így kevesebbet jön velem, mert féltem őt a fertőzésektől. Attól viszont nem kell tartani, hogy állattársaság nélkül maradok az erdőben: nemrég láttam egy vadmacskát, szarvassal pedig szinte mindig találkozom. Még szerencse, hogy nem medvével vagy farkassal!” – nevetett Krisztián.

Ha úgy gondolod, hogy Krisztián vásárolt be a legügyesebben a nyárra, szavazz rá
a Facebook oldalunkon, hogy megnyerhesse a fődíjat, egy két főre szóló wellness hétvégét!

One thought on “Így vásárolt be Nyár, Vatera! játékunk nyertese, Krisztián

Vélemény, hozzászólás?