Fontos változás a Vaterán!

Fejlesztések

Kedves Felhasználók!
“Feltűnő” újdonsággal találkozhatnak ma a Vaterán, amellyel újabb lépést kívánunk tenni a megújulás felé. Ahogy arról korábban már írtunk, igyekszünk együtt haladni az e-kereskedelem újdonságaival, legyen szó technikai vagy trendszerű változásokról, de ugyanígy igyekszünk figyelembe venni a felhasználói kéréseket.

Ezúttal egy látványosabb, de éppen az egyszerűséget célzó újítást vezettünk be: a meglévő főkategóriákat több helyen összevontuk, a trendeknek megfelelően átalakítottuk, és végeredményben 9+1 osztályba soroltuk őket.

Így a jövőben a főoldalon Autó-motor és alkatrész, Divat és szépség, Műszaki cikk és mobil, Gyerek és baba, Gyűjtemény és művészet, Kultúra és szórakozás, Otthon és kert, Sport és szabadidő, Szolgáltatás és iroda, osztályokkal valamint egy úgynevezett “Összes” gyűjtőosztállyal találkozhat a felhasználó. Utóbbi gyakorlatilag a 9 osztály egyben.

Fontos tudni, hogy ez a változás nem érinti a termékfeltöltés folyamatát, ahova nem épülnek be az osztályok.

Tisztában vagyunk vele, hogy a vaterázók nagy része már betéve ismeri az oldalt, és nem mindenki rajong az újításokért. Ugyanakkor minden újítás bevezetését az Önök, a Felhasználók minél jobb kiszolgálása miatt hajtjuk végre, s reméljük ezek a változtatások is mielőbb elnyerik az Önök tetszését.

Üdvözlettel,
A Vatera csapat

Vélemény, hozzászólás?