Fontos közlemény a Vaterát érintő jövőbeli változásokról!

Aktuális

Kedves Felhasználók!

Tizenhárom év után teljes megújulás vár a Vaterára. Az elmúlt időszakban már több újdonságot vezettünk be az oldalon, ilyen a főkategóriák lecserélése, a menüpontok megváltoztatása. Mindezekkel együtt elértünk a megújulás egy olyan pontjára, hogy most már az Általános Felhasználási Feltételeken (ÁFF) is változtatnunk kell.

Mivel az online piactér megújítása nagyrészt központi irányelvek alapján történik, ezért szükségesek egyéb technikai jellegű változások is. Ezek egyike, hogy ha az eladó 21 napig nem értékeli a tranzakciót, akkor az sikeres adásvételnek minősül. Erre azért van szükség, mert a visszajelzések hiányában követhetetlenné válik a tranzakció sorsa. Ugyancsak július elsejétől érvényes az a módosítás, hogy a Vatera fenntartja jogát, hogy a felhasználó számára akkor is számlát bocsásson ki, ha az egyenlege nem éri el a 300 Ft-ot.

E-kereskedelmi piactérként nem mehetünk el az internet fejlődése mellett sem természetesen. Egy közelmúltbéli felmérésünk szerint például a felhasználók döntő többsége már régen áttért az e-fizetésre (legyen szó banki átutalásról, vagy éppen fizetési szolgáltatóról), és sárga csekkel csupán a vaterázók elhanyagolható hányada fizet ma már. Emiatt július 1-től meg is szüntetjük ezt a fajta fizetési lehetőséget. Aki még korábban igényelt sárga csekket, az augusztus végéig még nyugodtan fizethet vele.

Tisztában vagyunk vele, hogy a vaterázó törzsközönség szinte vakon ismeri már az oldal működését, megszokta, megszerette azt. Minden újító szándékot a felhasználók elégedettsége és a Vatera gördülékeny működése vezet. Ősszel itt az új, modernebb, kényelmesebben kezelhető Vatera!

Üdvözlettel,
Vatera csapat

Vélemény, hozzászólás?