Sport a szabadban

Kávészünet

Végre vége az állandó szürkeségnek, nyugodtan kijelenthetjük, hogy tavasz van! Elképzelhető, hogy a hirtelen jött új évszak egy kissé megterheli a szervezetünket, de erre a legjobb gyógyír, ha belevetjük magunkat a jó idő adta lehetőségekbe, és máris elfelejthetjük a fejfájást!

Száz ágra süt a nap és a talaj is szépen szárad, így szinte bármilyen szabadidős sportot kipróbálhatunk. Aki szereti a változatosságot, válassza a kerékpározást! Érdemes mindig új utakat keresni, sőt akár egész hétvégés bringa túrákat is szervezhetünk a barátokkal. Vásároljon kerékpárt és kiegészítőket az egész család számára elérhető áron a Vaterán!

Ha nincs kerékpár, akkor sincs veszve semmi! Elég egy kosár- vagy focilabda és néhány barát, akikkel nagyszerű meccseket játszhatunk a parkban. A gyerekeknek is ez az időszak a legideálisabb a játszóterezéshez, akár reggeltől estig kint lehetnek a jó levegőn, most még nem kell tartani a leégéstől, napszúrástól. Tanítsuk meg őket biciklizni, rollerezni, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a görkorcsolyát vagy a gördeszkázást is. Ne feledkezzünk meg a védőfelszerelésekről!

A futás szerelmeseinek is kedvez a tavaszi időszak. Szerezzünk be egy jó futócipőt és néhány hét múlva remek kondival és néhány kiló mínusszal büszkélkedhetünk! Akkor se adjuk fel a szabadtéri sportot, ha nem bírjuk az aktív mozgást, mert egy kiadós séta vagy rövid kirándulás is nagyon jó hatással van a télen elszürkült szervezetünkre.

Mozgásban gazdag, aktív hétvégét kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?