Kis kedvencek Vaterája

Kávészünet

Lehet törpe vagy óriás, szófogadó vagy öntörvényű, hangoskodó vagy egész nap horkoló, egy dolog biztos, kis kedvenceink nélkül sivár és unalmas lenne az életünk! Feltétel nélküli szeretetükkel, játékosságukkal azonnal jókedvre derítenek minket, de sose felejtsük el, hogy nekik is, mint a gyerekeknek folyamatos törődésre és gondoskodásra van szükségük.

  • Nagyon fontos, hogy csak akkor vállaljunk kis kedvencet, ha tudunk rá megfelelő mennyiségű időt szánni! Egy kisállatnak nemcsak kiegyensúlyozott táplálékra, hanem biztonságos otthonra és szerető gazdira is szüksége van.
  • Tudjuk, hogy nincs szívmelengetőbb dolog az ölünkben szuszogó cicánál vagy kutyánál, mégis kell, hogy legyen egy kényelmes és nyugodt alvó(búvó)helye, ahová bármikor elvonulhat pihenni.
  • Előzzük meg a cipőrágást, függönytépést! Vásároljunk többféle játékot, kaparófát, így elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket.
  • A pihenés és a játék mellett a kutyáknak kötelező a mindennapos séta. Remélhetőleg egyre több lesz a napsütés, de azért érdemes felkészülni a rosszabb időre is. A Vaterán vízálló ruha és cipő is beszerezhető kis kedvenceinknek, így nincs miért aggódni!
  • Mint tudjuk, a tisztaság fél egészség! Így ügyeljünk a mindennapos alapvető ápolásra!

Mindent összevetve rengeteg feladattal és felelősséggel jár együtt élni egy kisállattal, de szerintünk megéri, hiszen a többszörösét kapjuk vissza tőlük! Önt milyen házi kedvence várja otthon?

Vélemény, hozzászólás?