Ismert emberek a fogyatékos gyermekekért!

Aktuális

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Vatera felhasználói ismét segíthetnek egy olyan jótékonysági árverésen keresztül, amelyben a gyermekek mindennapjait tehetjük jobbá! Ez alkalommal a Mafilm Company Kft. a Viasat 3 Újonc című műsorával karöltve egy Békés-megyei Mozgáskorlátozottak Egyesülete által működtetett nappali ellátó intézményének működéséhez szeretne segítséget kérni!

Az intézményben 3 és 23 év közötti, mozgás- értelmi-, látás- és hallássérült, diszfáziás, valamint autista gyermekeket, fiatal felnőtteket oktatnak, fejlesztenek, segítséget nyújtva ezáltal az itt tanulók családjának is. Fő céljuk, hogy a fogyatékkal élő gyermekeket felkészítsék az egészséges oktatásban való részvételre.

E nemes cél eléréséhez szeretnénk segítséget biztosítani az Újonc című műsor műsorvezetői által felajánlott dedikált tárgyakkal indított aukciókból befolyt összeggel, amit az intézmény fejlesztésére fordítanak!

Nézze meg az aukciókat, álljon egy jó ügy mellé és licitáljon!

Krajnyák Zsuzsanna, paralimpiai aranyérmes vívó egy olimpiai dedikált pólót, Balázsy Panna, a Házibuli című film egyik szinkronhangja egy dedikált Házibuli DVD-t, míg Pityinger “Dopeman” László egy életfogytiglanos rab által, róla készített, dedikált portréfestményt ajánl fel. Emellett a Magna cum Laude zenekar is felajánl egy általuk összeállított ajándékcsomagot.

Vélemény, hozzászólás?