Újra listázási díj mentes napok a Vaterán!

Aktuális

Örömmel jelentjük be, hogy most hétvégén újra ingyenes feltöltési lehetőség lesz a Vaterán! Március 2-án és 3-án ismét nem számítunk fel listázási díjat a Vaterára feltöltött termékekért! Használja ki az alkalmat most, próbálja ki az eladást a Vaterán, válasszon kiemeléseink közül és értékesítse termékeit hatékonyan a Vaterán most!

2012.03.02. péntek 00:00-tól, 2012.03.03. szombat  23:59-ig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül* töltheti fel eladásra váró terméket a Vaterára!

Feltöltök egy terméket most!»

Használjon kiemeléseket is! Amennyiben Ön böngészte már a Vatera kínálatát, észrevehette, hogy a vásárlóknak több ezer termék közül kel kiválasztani az ideálisat, az eladók pedig a kiemelésekkel felgyorsíthatják és leegyszerűsíthetik ezt a folyamatot. Az eredmény: több eladás, sikeresen záruló aukciók!

A kiemelésekről bővebb információ:

*Fontos tudnivalók a listázási díj mentes napok részleteiről:

  • A változás csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera díjszabásában foglalt díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik! A változás a TeszVesz.hu szolgáltatásaira és díjaira nem vonatkozik.
  • A TeszVesz.hu oldalra feltöltött termékek meghirdetésénél a fenti időszakban a Vatera.hu oldalra való listázás opció díjmentesen vehető igénybe.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2012.03.04. vasárnap 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.

Sikeres Vaterázást kínálunk,

A Vatera csapata

GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási díj mentes nap?

Ezeken a napokon, 2012. március 2-3. között meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes! A listázási díj mentesség kizárólag a Vatera.hu oldalára feltöltött és listázott termékekre vonatkozik.

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?

Igen, a Vatera.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheti fel a termékeit.

Jutalékot sem kell fizetnem?

A listázási díjkedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra és egyéb, a Vatera díjszabásában megjelölt díjakra nem. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetnie, ha aukciója sikertelenül zárul.

Csak a 2012. március 2-3-án feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?

A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkozik, amelyek indulási időpontja március 2-3. közötti időszakra esik. Tehát ha már korábban feltöltötte a termékét, és az indulási időpontnak március 2-át vagy március 3-át választotta, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden a megadott napokon induló aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről!

Ha a TeszVeszre való „átlistázást” is választom, akkor sem kell fizetnem?

A listázási díj kedvezmény csak a Vatera.hu oldalára feltöltött és ott listázott termékekre vonatkozik. Amennyiben termékét a TeszVesz.hu oldalon is meg szeretné hirdetni, illetve termékfeltöltésnél az „átlistázás” opciót választja, úgy ez esetben csak a TeszVeszes listázási díjat számítjuk fel.

Vélemény, hozzászólás?