Nyerjen ma is vásárlásával! – Vatera Advent

Játék

Ünnepi pillanatok a Vaterán! Vásároljon a Vaterán december 20-ig minimum 3000-Ft értékekben, egy összegben, és automatikusan részt vesz játékunkban. Ha az Ön vásárlása esik legközelebb a “mágikus pillanathoz”, Öné a napi nyeremények egyike!

Akik a mai napon, 2010. december 2-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy delikátesz csomagot nyerhet. Ideális az ünnepi pillanatokra, vagy akár a fa alá is! Részletek az Adventi játékról »

Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon videokamerát ismerőseinek, vagy vásároljon egyet és örökítsék meg az ünnepek legjobb pillanatait! Már közel 600 ajánlat közül válogathat, válasszon közülük most!

Tovább a Vatera.hu videokamera kínálatára »

A Varázslatos Pillanatok Önnek is szerencsét hozhatnak! Az előző nap nyertesei:

2010. december 01-én az Ünnepi Pillanat a Vaterán: 18óra 43 perc 11 másodperc (18:43:11)
A szerencsés nyertes, aki ebben a pillanatban, vagy ehhez legközelebb eső időpontban vásárolt, nyereménye egy Gucci Guilti parfüm (50ml):
drvarnagyroland

Ne feledje, amennyiben még nem Vaterás, regisztráljon most, és nyerjen Vaterás ajándékot!
2010 december 01-én az újonnan regisztrált felhasználok Ünnepi Pillanata: 21 óra 14 perc 09 másodperc (21:14:09)

A Vaterás ajándék szerencsés nyertese, aki ebben a pillanatban regisztrált:
Exhibitions

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig minden nap varázslatos pillanatok a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?