Napi ajándék: Panasonic digitális fényképezőgép

Játék

Ünnepi pillanatok a Vaterán! Vásároljon a Vaterán december 20-ig minimum 3000-Ft értékekben, egy összegben, és automatikusan részt vesz játékunkban. Ha az Ön vásárlása esik legközelebb a “mágikus pillanathoz”, Öné a napi nyeremények egyike!

Akik a mai napon, 2010. december 3-án vásárolnak a Vaterán, minimum 3000 Ft egyösszegű vásárlás esetén -, egy Panasonic Lumix DMC-FX40EP-S típusú digitális fényképezőgépet nyerhet. Ideális az ünnepi pillanatokra, vagy akár a fa alá is! Részletek az Adventi játékról »

Vásárolja meg ismerőseinek a karácsonyi ajándékát a Vaterán! Válogasson a több mint 1,7 millió termék közül, itt biztos talál olyat, mellyel meglepheti ismerőseit! Ajándékozzon mobiltelefont ismerőseinek, vagy lepje meg magáűt egy új okostelefonnal Már közel 100.000 ajánlat közül válogathat, válasszon közülük most!

Tovább a Vatera.hu mobiltelefon kínálatára »

A Varázslatos Pillanatok Önnek is szerencsét hozhatnak! Az előző nap nyertesei:

2010. december 02-án az Ünnepi Pillanat a Vaterán:

A szerencsés nyertes, aki ebben a pillanatban, vagy ehhez legközelebb eső időpontban vásárolt, nyereménye egy delikátesz csomag: patzikati

Ne feledje, amennyiben még nem Vaterás, regisztráljon most, és nyerjen Vaterás ajándékot!

2010 december 02-án az újonnan regisztrált felhasználok Ünnepi Pillanata:

A Vaterás ajándékcsomag szerencsés nyertese, aki ebben a pillanatban regisztrált:
Angyalka013

A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, gratulálunk mindenkinek! Ne feledjék, december 20-ig minden nap varázslatos pillanatok a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?