Ünnepi Pillanatok a Vaterán!

Játék

20 napon át Varázslatos Pillanatok a Vaterán! Mindennap eljön legalább egy nyerő pillanat, amikor valaki egy értékes nyereménnyel lesz gazdagabb! Vásároljon a Vaterán, és legyen Öné az értékes karácsonyi ajándékaink egyike!

Vásároljon december 01. és december 20. között a Vaterán! Mindennap kisorsolunk az előző napra egy időpontot, és aki abban az adott időpontban (vagy az ahhoz legközelebb eső időpontban) vásárolt, megnyerheti napi ajándékaink egyikét. Az időpontok a játékosok előtt nem ismertek, vagyis minden adott napi vásárló esélyes a napi nyereményre.

Milyen ajándékokat nyerhet?

Adventi oldalunkra mindennap kihelyezzük, hogy mit nyerhet az a játékosunk, aki azon a napon vásárol a Vaterán legalább 3000 Ft értékben. A nyerő időpontot mindig a következő nap sorsoljuk ki, így biztosan részt vehet az adott napi vásárlásával a sorsoláson.

Mit kell tennie?

Semmilyen extra dolgot nem kell tennie ahhoz, hogy részt vehessen játékunkban! Egyszerűen vásároljon minimum 3 000 Ft értékben a Vatera több mint 1 700 000 darabos termékkínálatából, és így automatikusan részt vesz a napi sorsoláson. Ha a következő nap az Ön időpontját sorsoljuk ki, Öné lesz a napi nyeremény!

Ne feledje, ha mindennap vásárol, akár minden nap nyerhet! Ha pedig több időpontban vásárol egy adott napon – vásárlásonként minimum 3 000 Ft értékben –, nagyobb eséllyel lehet Öné a nyerő pillanatok egyike!

Nem csak vásárlásaival nyerhet!

Ha még nem regisztrált felhasználónk, regisztráljon most a Vaterán! Mert az újonnan regisztrált ügyfeleink között Vatera-ajándékokat sorsolunk ki!

Nézze meg a játék részleteit, illetve tekintse meg, mit nyerhet ma, vagy regisztráljon, és legyen öné a sok-sok karácsonyi ajándékaink egyike!

Ne feledje, december 20-áig mindennap Varázslatos Pillanatok várják Önt a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?