Jégkorong relikviák: több mint 2,5 millió forint az árvízkárosultak megsegítésére!

Aktuális

A Jégkorong Szövetség és a jegkorong.blog.hu közös jótékonysági aukciójában összesen 33 hokisok által felajánlott tárgyra licitálhattak felhasználóink a június 15 – 25. között futó Jótékonysági Árverésen. Ladányi Balázs VB ütőjétől kezdve a déli sarkról származó első magyar zászlóig számos dedikált reklikvia a virtuális kalapács alá került.

Az aukciókat több mint 26.000-en látogatták meg, és több, mint 1060 licit érkezett a meghirdetett tárgyakra. Az árverésen összesen több mint 2.569.000 Ft gyűlt össze – ifj. Ocskay Gábor ütője rekordáron, 1.333.833 Ft-ért kelt el. Az árverésekből befolyt összeget a szervezők saját keretükből 3 millió forintra egészítették ki, és teljes mértékben a szendrődi tűzoltók munkájának támogatására ajánlották fel, amit személyesen juttattak el hozzájuk.

Szalai Anett, a Fókusz jégkorong-fanatikus riportere a minap Szendrőn járt, ottani tapasztalatai alapján jobb helyre nem kerülhet a hokistársadalom által összeadott pénz, mint Szendrőre. Helyszíni beszámolója alapján úgy döntöttünk, a szendrői tűzoltókat támogatjuk, akik minden energiájukkal településük megmentésén fáradoznak, és akiknek az ár levonulása után jó ideig az újjáépítés ad munkát. Ha valaki szeretne meggyőződni, hogy megfelelő helyre megy-e az összeg, a kedd esti adásban találkozhat velük.” – forrás: jegkorong.blog.hu

A Vatera örömmel segített a jótékonysági aukció lebonyolításában, és ez úton köszönjük minden felhasználónknak a felajánlásokat és a liciteket a Jégkorong Szövetség, a Jégkorong blog és a szendrődi tűzoltók nevében is!

Vélemény, hozzászólás?