HTC Wildfire Premier a Vaterán!

Aktuális, Kávészünet

blog_header

Bizonyára már láttátok, még hétfő délutánig licitálhattok az első hivatalosan forgalomba kerülő HTC Wildfire készülékre a Vaterán! Az aukciót a www.vaterapremier.hu oldalon érhet
itek el!

A HTC Desire kistestvére a boltokba csak júliusban kerül, de a legelső hivatalos Wildfire telefonra bárki licitálhat már a Vaterán. Az exkluzív darab a június 21. és 28. között futó Vatera Premieren kerül virtuális kalapács alá. A HTC új okostelefonja leginkább a fiatalabb korosztálynak, a közösségi média aktív szereplőinek szól. A hetedik alkalommal megrendezett Vatera Premier a korábbiakhoz hasonlóan most is jótékonysági célt szolgál: a befolyt összeget a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatására fordítjuk.

A Vatera Premier legújabb terméke, a HTC Wildfire előtérbe helyezi azt, hogy tulajdonosa minél egyszerűbben tudjon élni az internet és közösségi média adta lehetőségekkel, mindezt úgy, hogy eredeti funkciójához hűen mobiltelefonként is remekül funkcionál. Az érintőkijelzős okostelefonon a felhasználó gyakorlatilag egy gombnyomással megoszthatja legújabb élményeit ismerőseivel a világhálón, legyen szó fényképekről, videókról vagy akár egy Facebook üzenetről, míg az AndroidTM 2.1 operációs rendszer számtalan alkalmazás elérését és azok megosztását teszi lehetővé. A hetedik Vatera Premieren debütáló mobil egyik legújabb megoldása a HTC hívásazonosító, mely megmutatja a hívó Facebook státuszát, legutóbbi frissítéseit és emlékeztet a születésnapjára is.

A Wildfire tervezésénél szinte mindenre ügyeltek. A 118 gramm súlyú készülék strapabíró akkumulátorának köszönhetően akár 480 órás készenléti idővel rendelkezik, a beszédes felhasználóknak több mint 8 óra áll rendelkezésükre, hogy telefonon beszélhessenek ismerőseikkel. A készüléket egy 5 megapixeles kamerával is felszerelték, melynek használatát az autofókusz funkció tesz könnyebbé. A HTC legújabb dobására a Vaterán június 21-től nyolc napon keresztül lehet licitálni, a kikiáltási ár 5000 Ft.

A Vatera Premier sorozatban a Vatera.hu portálon piaci bevezetés előtt álló, első, exkluzív darabok kerülnek kalapács alá. A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékonysági célra fordítja az aukciós oldal. Most a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatják a szervezők. A szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.

Részletek: www.vaterapremier.hu

Vélemény, hozzászólás?