Premier: A Vaterán kelt el az első HTC Wildfire!

Aktuális

blog_fejlec_elkelt

Elsőként a Vatera.hu-n licitálhattak felhasználóink az első hivatalos magyarországi HTC Wildfire okostelefonra! A Premier aukció keretében meghirdetett készülékhez még a boltokba kerülés előtt hozzájuthatott a nyertes.

A HTC Desire kistestvérének is nevezett okostelefon terméklapját több mint 20.000-en látogatták meg a 2010. június 21 – június 28. között futó aukció időtartama alatt. A termékre összesen 38 licit érkezett, a nyertes licitet adó felhasználó 121.777 Ft-ért vihette el a telefont!

A hetedik Vatera Premier aukció során befolyt összeget most is, mint minden esetben jótékonysági célra fordítottuk. A HTC és a Vatera közösen ezúttal a Magyar Speciális Olimpia Szövetség részére ajánlotta fel az összeget. Köszönjük a felajánlást kotreba felhasználónknak!

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.

A Vatera örömmel vett részt az aukció lebonyolításában, és az úton is köszöni az aukció nyertesének és a HTC-nek, hogy egy nagyobb összeggel sikerült támogatni a szövetséget.

Vélemény, hozzászólás?