PÁLYÁZAT: Mi a manó?

Játék

Aranyláz játékunkban a manó kalapozik, a kalapokra meg lehet licitálni zsetonokkal,. zsetonokat pedig különféle dolgokkal lehet gyűjteni. Minden héten emelünk egy kalapot – mindig azt, amire aktuálisan a legtöbb zsetont tették. A nyereményt, amit a kalap rejt, a manó kisorsolja a licitálók közt. Aki több zsetont tett fel, nagyobb eséllyel indul a sorsoláson. Ennyit a játék lényegéről.

Na de mi a Manó?

Az Aranyláz manója számos helyen feltűnik, és hát felmerül a kérdés, hogy mi a manó? Hogy kerül ez ide, mit csinál itt, miért zöld és egyáltalán!?

Most induló pályázatunk keretében pont erre várjuk a válaszokat. Találja ki Ön, hogy mi a manó, mit csinál, mi a háttértörténete, honnan jött, miért, stb… A legjobb sztorikat beküldőket természetesen megjutalmazzuk. Az írásokat a blog@vatera.com e-mail címre várjuk, szöveges formátumban – doc, .rtf vagy .txt kiterjesztésben -, max. 1500 karakterben. Az e-mail üzenetbe a későbbi egyeztetés miatt tüntessék fel pontos elérhetőségüket/vaterás felhasználónevüket, illetve az email tárgy-mezőjében tűntesse fel az alábbi subject-et: “Pályázat – MI a manó?”. Ha úgy gondolja, hogy nem titkolja írását, vagy akár mást is inspirálna vele, akkor e-mail helyett beküldheti az alábbi fórumtémánkba is hozzászólásként. Az írásokat legkésőbb szeptember 30. éjfélig várjuk.

A legjobb művet – verspályázatunkhoz hasonlóan – ismét egy szakmai taggal kiegészített, a vatera csapatából álló zsűri fogja bírálni.

Egy ember több pályázatot is beküldhet. Önökön a sor, mondják el, MI A MANÓ!!?

2 comments

Vélemény, hozzászólás?