VIP est Anastaciával

Aktuális

Bár épp ezekben a percekben értek véget a fiatal magyar divattervezők Premier aukciói, azonban nem pihenünk, itt az újabb jótékonysági aukció, melynek keretében a nyertes egy VIP estét tölthet el Anastaciával!

Itthon az Egészség Hídja Egyesülettel karöltve egy teljesen új, egyedi lehetőséget kínálunk felhasználóinknak, ugyanis az árverésen nem csak Anastacia szeptember 6-án megrendezendő koncertjére lehet 2 főre szóló VIP jegyet nyerni, hanem a nyertes találkozhat személyesen a világsztárral is, illetve korlátlan fogyasztás mellett élvezheti a hazai sztárokkal – többek közt Dobó Katával és Oroszlán Szonjával – a koncertet.

A beérkezett összeget pedig természetesen teljes egészében az Egészség Hídja Egyesület mellrák elleni felvilágosító munkájára fordítják.

Külföldön már voltak hasonló aukciók, többek közt a Coldplay vagy a Simple Red koncertjén vehettek részt a szerencsések – hasonló környezetben. Itthon pedig most Anastacia, Dobó Kata és Oroszlán Szonja kínálja ezt a lehetőséget. A cél, minél nagyobb felajánlást összegyűjteni, ami teljes egészében az egyesület mellrák elleni küzdelmét támogatja. A jótékonyáig aukcióról itt találhatnak részleteket!»

Vélemény, hozzászólás?