Le a 3. kalappal!

Játék

Lezárult Aranyláz játékunk első fordulója, és ahogy ígértük, a kis zöld Manó leleplezte az egyik kalapot. De melyiket is? Hát persze hogy azt, melyikre önök a legtöbb aranytallért tették. A szemfülesek számára már kiderült, hogy az első leleplezett kalap 2 remek robogót rejtett! Már csa egy kérdés maradt hátra: vajon ki a szerencsés nyertes?

A két remek robogó szerencsés tulajdonosa pedig nem más, mint Azemah nevű felhasználónk!

A nyeremények:
– Sprint50 – kétütemű, 50 ccm, léghűtéses 3,5 LE teljesítményű Yamaha licenc blokk
– Romet Retro – négyütemű, 50 ccm, léghűtéses 3,6 LE teljesítményű Honda licenc blokk

A szerencsés nyertesnek ez úton gratulálunk, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot!

Ha nem Ön nyert volna, akkor sincs semmi ok a szomorkodásra, hiszen hétfőn 12.00-kor új forduló indult, egy hétig lehet újabb aranytallérokat gyűjtögetni feltöltéssel, vásárlással, vagy egyszerűen hívja meg ismerőseit, szerezzen mégtöbb esélyt! Ha ismerőse regisztrál, mind két fél jól jár, hiszen Ön is és barátja is kap aranytallért!

Indulhat a licit az újabb heti nyereményért! Ön mit nyerne szívesen? Egyiptom utat, félmillió forint készpénzt, vásárlási utalványt vagy egy eszméletlen szilveszteri bulit barátaival? De hogy melyik kalapban melyik nyeremény lapul, továbbra sem áruljuk el. Viszont arról, hogy melyik nyereményt sorsoljuk ki ezen a héten, Önök döntenek. Talán épp az 5. kalapban van az Ön félmilliós nyereménye…

25 comments

  • Hát igen,de a Bés jogsit csinálja épp 🙂 Eddig én fuvaroztam kocsival,most neki is lesz jogsija,és gondolom a városban inkább a robogót fogja használni… kevesebbet fogyaszt,mint a kocsi,nameg a nagy dugókba könnyebb a mocival közlekedni 🙂

  • 🙂 Nem lesz gond vele. Párommal élek,tehát ez igy pont jó.Nem lesz belőle harag 🙂 Most csinálja a jogsit,tehát biztos többet használjuk majd,mint a kocsit 🙂 Főleg itt a városban.
    Pont nemrég kaptunk unokatesóméktól két bicajt,azzal mászkáltunk mostanában össze-vissza,de mostmár sokkal kényelmesebb lesz. Bár lehet,hogy nem merek majd ráülni 😀 Mondjuk van jogsim,de motorozni nemigen tudok 🙂 de majdcsak belejövök 🙂
    Ahogy nézem 500ezer Ft értéknyi nyeremények vannak. Tehát ezért pont 2db motor. Az ajándékok azonos értékűek. Nem fogok bosszankodni azon,hogy az egyiptomi út mért 2 személyes… és mért 1 ember nyerte meg. 🙂

  • Mi a szöszt kezd, két robogóval? Ha többen vannak a családban, fájó, hogy kinek adja?! Ha eladja, a kapott ár, nehezen osztható, mert akkor már, jelentéktelen! Aki így találta ki, igencsak szűk látókörű, mert mindenfelé (nálam is), bosszúságot gerjesztett.

  • Nem tudom hogy szabad e leirnom (ha nem,akkor kérem az admin-t,hogy törölje),nameg magam sem figyeltem pontosan mennyi tallérom van.Csak kb-ra tudom. De hidd el,csekély töredéke volt annak,ami akkor benne volt. Amikor én beraktam a tallérjaimat több mint 60ezer tallér volt már rajta. Kb. 2-3% volt amit betettem… És ez a lezárta előtti nap volt,tehát még bőven került bele utána tallér még sztem.Nem tudom végül hány tallér került bele összesen. De kb. 2-3% esélyem volt,úgy számoltam… és az nagyon-nagyon kevés… Szóval ez tényleg csak a szerencsén múlt. Akár 1%-al is lehet nyerni… kevesebbel is 🙂 Szerencse,szerencse,szerencse!

  • Vateratibi, köszönöm az infot, most már tudom, csak hogy eddig minden talléromat felraktam és így mind elveszett 😛 most kezdthetem előről, ez vagy el kerülte a figyelmem vagy nem írták 🙂 de majd igyekszem…
    Azemah szabad megkérdeznem , mennyi tallérod volt abban a kalapban, amivel nyertél?? csak kíváncsiság. GRAT
    szép napot

  • Megértek mindenkit. De akár más is nyerhetett volna. Akár pimpa007 is (aki ezt “nem nyalja be” :-)És akkor más valaki örült volna,mint majom a farkának 🙂 És nyilván igy lesz ez a többi nyereménynél. Én csak annyit mondhatok,végre sikerült, nem érdekel,hogy ki hiszi el,ki nem, én már ismét hiszek a játékokban, és tovább játszom,hisz még van 4 kalap :-)) Persze nem akarom elvenni senkitől sem az esélyt… (de magamtól sem 🙂 Szóval csak buzditani tudok mindenkit a játékra,nem veszithet vele semmit, és nem tart semeddig a kapott tallérokat egy kalapra rányomni.Kb 5 másodperc. Én is csak ennyit csináltam. És végre bejött. És újra hiszek. És nagyon örülök. És mindenkinek kivánok sok szerencsét a továbbiakban.

  • pimpa007 szerint:
    (Hozzászólása moderálásra várakozik, megjelenéséig türelmét kérjük!)
    2009. szeptember 9. szerda 20:56-kor

    huhh, bajlessz, bajlessz, bajlesssz….

  • Sziasztok!
    Hát nem tudom ki hogy van vele, de ha pénzről lett volna szó——-BÁR NEM ARRÓL VAN SZÓ,PEDIG LEHETETT VOLNA AZ IS!!!!——,lehet hogy megevett volna a fene mindenkit!!

    Reális gondolkodásssal:–A FŐNYEREMÉNY MONDJUK 10.000.000 Ft ,ÉS TUDOD NAGYON JÓL HOGY TE IS BENNE VAGY A “KALAPBAN”!!!
    RIGHTIG HOGY NEM TÉGED HÚZNAK HANEM EGY MÁSIKAT,AKI PONT MELLETTED VAN!!!!
    A FENE MEGENNE!!—-TAPASZTALAT!!

    SZERENCSE JÁTÉK.:UGYEN EZ CSAK PEPITÁBA: HÚZOL ÖT SZÁMOT..pl:23,65,77,81,12.
    VÁROD A HÉTVÉGÉT,HOGY TALÁN MAJD TE NYERED MEG,BELEÉLED MAGAD MINDENBE , HOGY ÍGY KÖLTÖD MEG ÚGY KÖLTÖD!!

    ÉS ERRE —-valami csoda folytán—– KI HÚZZÁK A SZÁMOKAT::::
    :::..pl.:22,66,78,80,13….
    AKKOR GONDOLKODÓBA ESEL,HOGY HOPPÁ,ÉN MEGJÁTSZOTTAM EGY SZÁMSORT ÉS RIGHTIG MELLÉ HÚZTA A GÉP!!!!!

    DE VALAKI MÉGIS NYERT,MERT MEGVAN AZ ÖTÖS,AZ MEG “ÖRÜL MINT MAJOM A FARKÁNAK”—nem sértés?akinek nem inge…….—-!!!

    NA EZ AZ ÉLET A JÁTÉKKAL SZEMBEN!!

    PERSZE ETTŐL EZER GRATULA A NYERTESNEK!!!!!!

    JÓ SZÁGULDOZÁST!!MÁR AMENNYIRE SZÁGULDOZÁS…………………………………………………………………………………!!

    SZIVÁRVÁNYORSZÁGNAK VOLTAM……….

  • Aszzem fel kéne dobálnom párszáz darab rajz szeget, és nekem is lenne mánn végre robogóm, jó trúkk, azért gratula, de ezt nem nyalom be.

  • üdv, gratulálok. Az elkerülte a figyelmem, hogy a tallérok minden sorsolásnál elvesznek. Mmost néztem csak, hogy nullán vagyok és új tallérokat kell szereznem. Ugye nálatok is így van…??? kár a tallérokért :((

  • Köszönöm! Bár tényleg a szerencsén múlt… soha nem nyertem még semmit,pedig elég naiv és hiszékeny vagyok ahhoz,hogy benevezzek játékokra,termékek vonalkódjait ragaszgassam,visszaküldjem,várjam a lottósorsolást,a tombolát,stb,stb… Ez lassan már megszokássá vált.Soha nem is gondoltam,hogy valaha is nyerhetek ilyen játékokon. És most mintha féltéglával vágtak volna kupán!! 🙂 Hihetetlen!Nagyon boldog vagyok,és csak bátoritani tudok mindenkit,hogy játsszon,mert ez egy igazi manó,nekem sikerült végre az életben,és kivánok minden kedves vaterásnak sok ilyen ajándékot és örömöt,amivel engem meglepett a Vatera Manója 🙂 KÖSZÖNÖM!!!!

  • Lehet, nem jól látok ??? Mindkét robogót egy ember nyerte ? Javaslom vegyen rá fedelet és mindjár lesz egy négy kereküje 🙂 🙂
    Gratulálok a nyertesnek.
    Játsszunk, hisz az élet is csak úgy viselhető el, ha játéknak vesszük.

  • ja, hogy azt leplezték, amelyikre a legtöbben tettek? én naív, azt hittem, hogy VALAMELYIKET. lehet, hogy figyelmetlenül olvastam el a kiírást?

  • Aki akár csak egy tallért is tesz a nyertes kalapra, annak van esélye természetesen megnyerni a heti nyereményt,. A tallérok számával a nyerési esély növelhető. A nyertest nem a feltett tallérok száma alapján választjuk ki, hanem sorsolással, tehát ebből a szempontból nem lényeges, hogy hány tallért tett fel a jelenlegi ynertes, hiszen lehet hogy a következő sorsoláson olyan nyer, aki csak egyet tett fel.

    Viszont mindenkinek annyiszor kerül bele a neve a kalapba a sorsolásnál, ahány tallért feltett. Így az esélyek növelhetőek.

    A legtöbb tallér pedig a meghívásért jár, tehát ezzel és a vásárlásokért kapott tallérokkal ellensúlyozhatóak a feltöltésért kapott tallérok.

  • Szia,Gábor!

    Olvasd el légyszives még egyszer(legalább) miért járnak pontok.Termékfeltöltésért is, vásárlásért is, barátaid meghívásáért is…

  • Aki sok dolgot tölt fel ugy néz ki annak sem sok az esélye.
    Ki tudja pontosan hogyan zajlik ez
    Ki kellene irni mennyivel nyerte meg,az illető,hogy legyen mihez viszonyitani.

Vélemény, hozzászólás?