Vaterafutár határok nélkül

Vaterafutár

Kedves Felhasználóink! Örömmel jelenthetjük be, hogy újabb lépcsőt léptünk a Vaterafutárral. Eltöröltük a határokat, mostantól akár 24 országba rendelhettek futárszállítást a DPD-vel, a piaci árakhoz mérten kedvezőbb áron.

Célország Ár / csomag
Ausztria, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia 4197 Ft
Belgium, Csehország, Hollandia, Lengyelország, Németország, Románia 5812 Ft
Bulgária, Dánia, Egyesült Királyság,

Észtország, Franciaország, Írország, Lettország, Luxemburg,

Olaszország, Svédország

8072 Ft
Finnország, Görögország (szigeteket kivéve), Portugália, Spanyolország 11946 Ft

 

Fontos tudnivalók:

  • Nemzetközi szállítás esetén utánvétes csomagfeladás nem lehetséges.
  • A DPD 1 vagy 2 feladott csomag esetén egyszeri, 600 Ft-os felvételi díjat számít fel. 3 vagy annál több csomag egyidejű feladása esetén nincsen felvételi díj. A 600 Ft a szállítási díjon felül értendő.
  • Az aktuális ár a szolgáltatás igénybevételekor érvényes Euró-Forint középárfolyam függvényében változik!
  • A feladni kívánt küldemény maximális tömege (csomagolással együtt) 31,5 kg
  • Maximális *övméret legfeljebb 3 méter lehet (maximális hosszúság: 1,75 m).
  • Külföldi küldemények esetén a biztosítás értéke a CMR (Nemzetközi Árufuvarozási Szerződéről szóló Egyezmény) alapján – 8,33 SDR/kg. A csomag biztosítási összegét minden esetben feltüntetjük a súlymező alatt (annak kitöltését követően)!
  • A küldeményt nyitott állapotban kell átadni a futárnak, aki ellenőrzi, hogy a küldemény tartalma megfeleljen az adott országra vonatkozó előírásoknak.

Még több információért és a szolgáltatás megrendeléséért keressétek a Vaterafutár- DPD oldalon belül a “Külföldi szállítás” fület. További kérdések esetén a vaterafutar@dpd.hu email címen kérhettek információt a DPD ügyfélszolgálatától.

Sok nemzetközi kapcsolatot és eladást kíván,

a Vatera csapata

*Övméret számítása: 2 x szélesség + 2 x magasság + 1 x hosszúság.

5 comments

  • Tisztelt Vaterafutár!
    Mennyire vállalnak felelősséget a DPD futárszolgálatért? Sajnos csak velük lehet külföldre küldeni csomagot. A vaterán egy hölgy Ausztriából vásárolt dolgokat. Nem tudom fel merjem-e adni velük a csomagot, mert az egyik legnegatív véleményekkel ellátott futárcég. Válaszukat előre is köszönöm!
    Üdvözlettel:
    Ktisztina

    • Kedves Krisztina! Minden esetben a DPD felelőssége, hogy rendben megérkezzen a csomag, a Vaterafutár “csak” egy felület, ahol kedvezőbb áron rendelheti meg a szállítást. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy webes felületen elsődlegesen mindig a negatív élményeket írják meg az emberek. A DPD védelmére szólva, mi már több felmérést végeztünk a Vaterafutáron belül és mindig jó helyezést értek el. A külföldi küldemények biztosítása a CMR (Egyezmény A Nemzetközi Közúti Árufuvarozási Szerződésről) alapján 8,33 SDR/kg értékben határozandó meg. A megrendelő kitöltése után a csomag biztosítási összege minden esetben fel van tüntetve a súlymező alatt. Ezen felül a DPD Nemzetközi Általános Szerződési Feltételeiben a 17 oldaltól talál még idevágó információkat a küldemény sérülésére vonatkozóan. Vaterán eladott termék esetén a BVP Plusz szolgáltatásunk is segítségére lehet a bajban. Reméljük tudtunk segíteni a döntésben! Üdv, Vatera

Vélemény, hozzászólás?