Vágj rendet a gyerekruhák között öt lépésben!

Tippek

 

Tudtad, hogy a gyerekek nyáron nőnek a legjobban? Ha még eddig nem csekkoltad a lurkókat, akkor még most tedd meg, ne az évnyitón derüljön ki, hogy mindegyikük kinőtte az ünneplőjét. És ha már felpróbáltátok a kötelező sulis ruhákat, akkor nézzétek végig az összes szekrényt és fiókot. Ha minden a papírforma szerint zajlott, akkor a mustra végén óriási ruha kupac mellett fogtok csücsülni. A kérdés már csak az, mit fogsz kezdeni a temérdek kinőtt gyerekruhával? Mi azt mondjuk, ne bonyolítsd túl, töltsd fel őket ruhacsomagként a Vaterára!

„A ruhacsomag kifejezetten kedvelt a vásárlók körében, hiszen egy aukcióval akár egy egész szezonra elegendő ruhát szerezhetnek meg átlagban nagyon jó áron, ráadásként a szállítás-postázás is sokkal egyszerűbb és költségkímélőbb.”

  1. Elsőként szedd szét a ruhákat nemek szerint. Persze ez csak akkor aktuális, ha fiú-lány kombót hozott a gólya. 😉
  2. Válogasd szét méret szerint a ruhákat! Nézd meg a címkéket, a mért centin kívül az ajánlott életkort is vedd figyelembe.
  3. Szortírozd szét kategóriákra (rövidnadrágok, hosszúnadrágok, pólók, pulóverek mehetnek különböző kupacokba) a darabokat.
  4. Könnyebben eladhatod a ruhacsomagot, ha szétbontod szezon szerint (átmeneti, téli, nyári) a ruhákat.
  5. A kész ruhacsomagoknak adj árat és töltsd fel őket a Vaterára!

Vélemény, hozzászólás?