Ingyenes szállításos szerda ismét!

Ismét szerda, ismét eljött az ideje, hogy néhány partnerünkkel együttműködve a Vaterás vásárlásokhoz díjmentes szállítást biztosítsunk Önöknek! Az akció keretében kizárólag ellenőrzött, megbízható eladókkal állapodtunk meg, hogy vásárlóinknak a szerdai napon történő vásárláshoz ingyenes szállítási lehetőséget ajánljanak fel. Olvassa el a részleteket! »

Az akció keretében december hónapban minden szerdán legalább három eladónk kínál Önöknek lehetőséget ingyenes házhoz szállítással való rendelésre! Így a karácsonyi ajándékvásárlást plusz költségek nélkül intézheti a Vaterán!

2011. december 14-én az alábbi felhasználóink termékeit rendelheti meg szállítási költség nélkül:

Kategória Eladó felhasználóneve Termékek
Óra OraBolt Tovább a termékekhez»
Számítástechnikai kiegészítők szuperelado Tovább a termékekhez»
Műszaki cikkek aukciovilag Tovább a termékekhez»


Az akció az alábbi feltételekkel érvényes:

  1. A díjmentes szállítási költség jelen akció keretében csak a 2011. 12. 14-én történő vásárlásokra vonatkozik.
  2. A kiemelt akció kizárólag a fent megnevezett három felhasználó termékkínálatában elérhető termékek vásárlásakor érvényes.
  3. A vásárlásoknál jelen esetben nincs értékhatár, viszont a szállítási költségmentességhez a vásárlási összeg előre utalása szükséges.

Vásároljon Ön is szerdánként a Vaterán, rendelje meg otthonába ingyenesen a termékeket, és használja ki az online vásárlás előnyeit és kényelmeit karácsonykor is!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.