Szerdánként ingyen szállítás a Vaterán!

Kávészünet

Itt a karácsonyi ajándékvásárlás ideje, ezért idén decemberben egy különleges lehetőséggel ajándékozzuk meg Önöket! Minden szerdán lehetőséget adunk Önöknek, hogy ingyenes szállítással rendelhessenek terméket a Vateráról. Az akció keretében kizárólag ellenőrzött, megbízható eladókkal állapodtunk meg, hogy vásárlóinknak a szerdai napon történő vásárláshoz ingyenes szállítási lehetőséget ajánljanak fel. Olvassa el a részleteket! »

Az akció keretében december hónapban minden szerdán legalább három eladónk kínál Önöknek lehetőséget ingyenes házhozszállítással való rendelésre! Így a karácsonyi ajándékvásárlást plusz költségek nélkül intézheti a Vaterán!

2011. december 07-én az alábbi felhasználóink termékeit rendelheti meg szállítási költség nélkül:

Kategória Eladó felhasználóneve Termékek
Óra muccanto Tovább a termékekhez»
Mobiltelefon bencebacsi Tovább a termékekhez»
Óra TeleOra Tovább a termékekhez»


Az akció az alábbi feltételekkel érvényes:

  1. A díjmentes szállítási költség jelen akció keretében csak a 2011. 12. 07-én történő vásárlásokra vonatkozik.
  2. A kiemelt akció kizárólag a fent megnevezett három felhasználó termékkínálatában elérhető termékek vásárlásakor érvényes.
  3. A vásárlásoknál jelen esetben nincs értékhatár, viszont a szállítási költségmentességhez a vásárlási összeg előre utalása szükséges.

Vásároljon Ön is szerdánként a Vaterán, rendelje meg otthonába ingyenesen a termékeket, és használja ki az online vásárlás előnyeit és kényelmeit karácsonykor is!

Vélemény, hozzászólás?