Szívesen nyerne? – Kívánságlista sorsolás eredménye!

Megtartottuk Valentin napi játékunk második sorsolását! Ha Ön is szívesen nyerne, nincs más dolga, mint összeállítania kívánságlistáját a Vaterán, és elküldeni minél több ismerősének! Ez után a többi már csak Fortuna és Cupido dolga, hiszen Önnek is esélye lesz megnyerni az egyik fődíjat!

A valentin napi kívánságlista összeállói között a második sorsolásunkat 2011. 02. 07-én 12:00-kor tartottuk, azok között, akik addig az időpontig összeállították kívánságlistájukat és azt elküldték ismerőseiknek! A második körben egy 2 főre szóló, 2 napos wellness kikapcsolódást és utazást sorsoltunk ki a park Hotel Pelikánba! A szerencsés nyertes:

szabapdpiac

A következő sorsolásunkat 2011. 02. 14-én 12:00-kor tartjuk, melynek fődíja egy Saeco Talea Ring profi kávégép! Állítsa össze most kívánságlistáját, és vegyen részt a harmadik sorsolásunkon!

Segítünk a választásban is: nézze meg Valentin-napi oldalunkat, ahol a játékról is megtalálhat minden szükséges információt! Tovább»

1 hozzászólás »

 
 • szabadpiac szerint:

  Kedves Vatera csapat!

  Először nem hittem el,hogy valaha is nyerhetek ilyen értékes ajándékot!
  Talán azért mert eddig nem volt szerencsém, pedig közeledik a 60.évem.
  Nagyon örültem mikor megkaptam az Ajándékutalványt! Szeretném megköszönni mindazoknak aki részt vettek a játék
  szervezésébe,lebonyolításába és mit is kívánhatnék nekik? Legyenek többször olyan boldogok mint amilyen általuk én voltam!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.