Szívesen nyerne? – Kívánságlista sorsolás eredménye!

Játék

Megtartottuk Valentin napi játékunk második sorsolását! Ha Ön is szívesen nyerne, nincs más dolga, mint összeállítania kívánságlistáját a Vaterán, és elküldeni minél több ismerősének! Ez után a többi már csak Fortuna és Cupido dolga, hiszen Önnek is esélye lesz megnyerni az egyik fődíjat!

A valentin napi kívánságlista összeállói között a második sorsolásunkat 2011. 02. 07-én 12:00-kor tartottuk, azok között, akik addig az időpontig összeállították kívánságlistájukat és azt elküldték ismerőseiknek! A második körben egy 2 főre szóló, 2 napos wellness kikapcsolódást és utazást sorsoltunk ki a park Hotel Pelikánba! A szerencsés nyertes:

szabapdpiac

A következő sorsolásunkat 2011. 02. 14-én 12:00-kor tartjuk, melynek fődíja egy Saeco Talea Ring profi kávégép! Állítsa össze most kívánságlistáját, és vegyen részt a harmadik sorsolásunkon!

Segítünk a választásban is: nézze meg Valentin-napi oldalunkat, ahol a játékról is megtalálhat minden szükséges információt! Tovább»

One thought on “Szívesen nyerne? – Kívánságlista sorsolás eredménye!

  • Kedves Vatera csapat!

    Először nem hittem el,hogy valaha is nyerhetek ilyen értékes ajándékot!
    Talán azért mert eddig nem volt szerencsém, pedig közeledik a 60.évem.
    Nagyon örültem mikor megkaptam az Ajándékutalványt! Szeretném megköszönni mindazoknak aki részt vettek a játék
    szervezésébe,lebonyolításába és mit is kívánhatnék nekik? Legyenek többször olyan boldogok mint amilyen általuk én voltam!

Vélemény, hozzászólás?