Szívesen nyerne Ön is? – Valentin nap a Vaterán!!

Kiderül kinek dobbanhat meg a szíve, megtartottuk Valentin napi játékunk első sorsolását! Ön is szívesen nyerne? Nincs más dolga, mint állíts a össze kívánságlistáját és küldje el minél több ismerősének!

Akik eddig már elküldték kívánságlistájukat, azok közt megtartottuk a játék első sorsolását. a 2011. 02. 02 -án 12.00-kor tartott sorsoláson akinek Cupido egy szeretetcsomagot lőtt:

xerenke!

A nyertesnek ez úton is gratulálunk nyereményéhez, mely egy Calvin Klein és egy GianFranco parfümöt tartalmazó ajándékcsomag!

A következő sorsolásunkat 2011. 02. 07-én 12:00-kor tartjuk, melynek fődíja egy wellness hétvége lesz a Park Hotel Pelikán-ban! Állítsa össze most kívánságlistáját, és vegyen részt sorsolásunkon!

Segítünk a választásban is: nézze meg Valentin-napi oldalunkat, ahol a játékról is megtalálhat minden szükséges információt! Tovább»

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.