Nincsdíjas napok a Vaterán!

Aktuális

Újra listázási díj mentes napok a Vaterán!

Örömmel értesítjük Vaterás felhasználóinkat, hogy 2011.02. 06. vasárnap 0:00-tól, 2011.02.07. hétfő 24 óráig, tehát 48 órán keresztül listázási díj nélkül töltheti fel termékeit a Vaterára! A kedvezményes feltöltési lehetőség csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a jutalékot és a kiemelési költségeket nem érinti. A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik.

Ne habozzon!
Itt az idő, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel anyagi kockázat nélkül értékesítsen! Próbálja ki a Vatera eladás funkcióját most díjmentesen!


GY.I.K. – Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit jelent a listázási díj mentes nap?
Ezeken a napokon, 2011. február 6-7. között meghirdetett aukciókra nem számítunk fel feltöltési díjat, így a termék meghirdetése minden esetben, minden terméknél díjmentes! A listázási díj mentesség kizárólag a Vatera.hu oldalára felötlött és listázott termékekre vonatkozik.

Bármely kategóriára vonatkozik a díjmentesség?
Igen, a Vatera.hu összes kategóriájába 0 Ft-ért töltheti fel termékeit.

Jutalékot sem kell fizetnem?
A feltöltési díj kedvezmény csak a termékindításra vonatkozik, a jutalékokra nem. Azonban a termékfeltöltési díjat abban az esetben sem kell megfizetnie, ha aukciója sikertelenül zárul.

Csak a 2011. február 6-7-én feltöltött aukciókra vonatkozik a kedvezmény?
A kedvezmény azokra az aukciókra vonatkoznak, amelyek indulási időpontja február 6-7. közötti időszakra esik. Tehát ha ön már korábban feltölti termékét, azonban az indulási időpontnak február 6-át vagy február 7-ét választja, nem számítunk fel listázási díjat.

Minden a megadott napokon induló (!) aukcióra érvényes a kedvezmény, legyen szó előre időzített, újraindított vagy újonnan feltöltött termékről.

Ha a TeszVesz-re való átlistázást is választom, akkor sem kell fizetnem?
A listázási díj kedvezmény csak a Vatera.hu oldalára feltöltött és ott listázott termékekre vonatkozik. Amennyiben termékét a TeszVesz.hu oldalon is meg kívánja hirdetni, illetve termékfeltöltésnél az átlistázás opciót választja, úgy ez esetben csak a TeszVesz-es listázási díjat számítjuk fel önnek.

3 comments

Vélemény, hozzászólás?