Blanka néni nyert! – Ki nyerte az iPad-et?

Játék

Párbaj hetek dúlnak a Vaterán!  A Happy Years Idősek Otthona lakói számos olyan exkluzív ajándékot kaptak, amikre igazán nincs is szükségük. Mivel mindannyian nagy Vatera-rajongók, úgy döntöttek, nem hagyják porosodni a meglepetéseket, és egy nyereményjáték keretében felajánlották a vaterázóknak.
A nagylelkű nagyik egy dologban azonban nem tudtak megegyezni: milyen sorrendben sorsolják ki a nyereményeket. Így minden héten két ajándék, és két nyugdíjas száll versenybe az Önök kegyeiért és szavazataiért. Az első párbajhéten Blanka néni nyert, nézzük, ki viheti haz az általa felajánlott Apple iPad-et!

Az első párbajhét 2011. január 20 12:00 – 2011. január 27. 12:00 között került megrendezésre, mely során Blanka néni és az iPad illetve Feri bá’ és az exkluzív Tissot óra versenyzett! A Vaterásoktól a legtöbb szavazatot Blanka néni kapta, így az ő szavazói között került kisorsolásra a felajánlott nyeremény. Aki pedig a sorsoláson e legszerencsésebb volt, és egy Apple iPad 32Gb 3G nyertese nem más, mint:

bgergo9

A szerencsés nyertesnek ez úton is gratulálunk! Feri bá’ pedig ezen a párbajhéten újra megmérkőzik a Vaterás szavazatokért, és Győző bácsi személyében a Tissot óra új kihívó félre talált. Már csak Önökön múlik, melyik tárgy lesz a heti főnyeremény! Döntse el Ön: Tissot óra vagy Xbox 360?

Vásároljon minimum 2990 Ft értékben, szerezzen szavazati jogot, szavazzon az Ön által megnyerni kívánt tárgyra a Vaterán és nyerje meg Győző bácsi vagy Feri bá’ által felajánlott szuper nyereményeket!

Még nem szavazott? Tegye meg most! TOVÁBB»

Vélemény, hozzászólás?