Jótékony célért debütált a C7!

A Nokia és a Vatera közös Premier aukciójában gazdára talált a C7 okostelefon!

A Vatera a súlyos katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázta a Premieren befolyt összeget, tehát összesen 258 000 Ft gyűlt össze az árverésen, melyet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a vörösiszap-áradat sújtotta kolontári családoknak juttat el.

Pár szó a telefon és az aukció exkluzivitásáról:

A C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó netpolgároknak fejlesztettek ki, játékok, videók és egyéb webes szolgáltatások egész tárházát teszi elérhetővé tulajdonosuknak.
A Premier hangulatát fokozza, hogy a Vatera és Nokia közös, Symbian telefonokra fejlesztett alkalmazása ugyancsak a napokban debütált. Az applikáció segítségével az országban először e márka tulajdonosai vaterázhatnak felhőtlenül mobiljukon. Az aukciós portál első mobilalkalmazásával szinte bárhonnan, bármikor igénybe vehetők a Vatera alapszolgáltatásai, így például a keresés, böngészés, üzenetek kezelése, licitálás, és természetesen a vásárlási funkciók is. Az alkalmazás az S60 platformot futtató legnépszerűbb készülékeken és a legújabb Symbian^3 platformon egyaránt használható, így megtalálható a mostani Premier sztármobilján is, és bárki számára ingyenesen letölthető a Nokia Ovi Áruházból (store.ovi.com).

A telefon és a felajánlás is méltó helyre került, köszönjük!

A Vatera csapata

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.