Jótékony célért debütált a C7!

Aktuális

A Nokia és a Vatera közös Premier aukciójában gazdára talált a C7 okostelefon!

A Vatera a súlyos katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázta a Premieren befolyt összeget, tehát összesen 258 000 Ft gyűlt össze az árverésen, melyet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a vörösiszap-áradat sújtotta kolontári családoknak juttat el.

Pár szó a telefon és az aukció exkluzivitásáról:

A C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó netpolgároknak fejlesztettek ki, játékok, videók és egyéb webes szolgáltatások egész tárházát teszi elérhetővé tulajdonosuknak.
A Premier hangulatát fokozza, hogy a Vatera és Nokia közös, Symbian telefonokra fejlesztett alkalmazása ugyancsak a napokban debütált. Az applikáció segítségével az országban először e márka tulajdonosai vaterázhatnak felhőtlenül mobiljukon. Az aukciós portál első mobilalkalmazásával szinte bárhonnan, bármikor igénybe vehetők a Vatera alapszolgáltatásai, így például a keresés, böngészés, üzenetek kezelése, licitálás, és természetesen a vásárlási funkciók is. Az alkalmazás az S60 platformot futtató legnépszerűbb készülékeken és a legújabb Symbian^3 platformon egyaránt használható, így megtalálható a mostani Premier sztármobilján is, és bárki számára ingyenesen letölthető a Nokia Ovi Áruházból (store.ovi.com).

A telefon és a felajánlás is méltó helyre került, köszönjük!

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?