Je Suis Belle mellény a Premieren!

Folytatódik Premier aukció-sorozatunk, melynek keretében nemzetközileg is elismert, fiatal feltörekvő magyar divattervezők llegújabb kollekcióinak darabjait vásárolhatják meg!

Ezen a héten a Je Suis Belle egy elegáns, fekete alkalmi mellényére lehet licitálni.

A Je Suis Belle márkanév Dévényi Dalma és Kiss Tibor tervezőpárosát takarja. 2009-2010 őszi/téli kollekciójuk hangulatát a téli erdő kuszasága és vertikalitása határozta meg. Minimalista és természetes, zaklatott és ritmikus, dekonstruktív, de játékos, ugyanakkor ambiciózus és nőies. A tubus- és csíkszerű sziluettek rímelnek a csupasz fákra, a göcsörtös faágakra.

2008-ban résztvevői voltak az Európa-szerte sikeres Taste Moments utazókiállításnak, 2009. júliusában pedig a berlini Mercedes Benz Fashion Week keretében prezentálták 2010-es tavasz-nyári kollekciójukat a Collegicum Hungaricum kifutóján.

Olyan hírességek kedvelik ruháikat, mint Eszenyi Enikő, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella vagy Harcsa Veronika. Ruháik – Budapesten kívül – Berlinben, Bázelben, Zürichben és Bécsben kaphatóak; hamarosan pedig Londonban is elérhetőek lesznek.

Most azonban lehetőségük van a fenti mellényt elsőként megvásárolni. És ne feledjék, ahogy korábbi premier aukciónknál már megszokhatták, ezúttal is a bevételt jótékonysági célokra fordítjuk. Az aukció teljes bevételével a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt támogatjuk! Nézze meg aukciónkat!

1 hozzászólás »

 
  • Propeller szerint:

    Je Suis Belle mellény a Premieren! …

    Ezen a héten a Je Suis Belle egy elegáns, fekete alkalmi mellényére lehet licitálni. Az aukció teljes bevételével a Szent […]…

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.