Premier: Anh Tuan táska

Aktuális

Most futó Premier aukció sorozatunk utolsó állomásához érkezett! Jelenlegi Vatera Premier aukciónk keretében nemzetközileg is elismert, feltörekvő magyar divattervezők őszi/téli kollekcióijainak egyik első darabjaira licitálhatnak – még mielőtt bárki megvásárolhatná őket!

Jelenleg Ahn Tuan legújabb, exkluzív és egyedi tervezésű női táskáját helyeztük kalapács alá!

Luu Anh Tuan, Magyarországon élő vietnámi származású divattervező 2006-ban ANH TUAN néven saját márkát alapított Budapesten. A fiatal tervező az elmúlt években bejárta szinte egész Európát valamint Délkelet- és közép Ázsiát azért, hogy munkáihoz inspirációt gyűjtsön a különböző kultúrák összekapcsolódásából. Kollekciói pedig nem csak itthon, hanem Párizsban és Berlinben is megvásárolhatóak. A tervezőt meghívták az idei őszi New York-i Fashion Week-re is, ami az egyik legrangosabb esemény a divat világában. Azonban elsőként itt a Vaterán lehet hozzájutni a fent látható, luxuskategóriába tartozó táskához.

Ahogy a Premier aukcióknál megszokhatták, ismét jótékony célokra fordítjuk a bevételt – köszönhetően a divattervezők felajánlásának! A licit nyertese a végösszeggel a Szent Márton gyermekmentő szolgálatot támogathatja, ezzel hozzájárulva egy újabb gyermekrohamkocsi szolgálatba állításához, hogy minél több gyermek időben megkaphassa a megfelelő segítséget!

Itt az idő, licitre fel, legyen öné elsőként az új Ahn Tuan kollekció eme darabja, és ne feledje, ezzel az alapítvány munkásságát támogathatja!

One thought on “Premier: Anh Tuan táska

Vélemény, hozzászólás?