PREMIER: Exkluzív USE ruha a Vaterán!

Aktuális

A héten indult Vatera Premier aukció-sorozatunk keretében most elismert és feltörekvő hazai divattervezők legújabb kollekciójának egyes darabjaira licitálhatnak – még a megjelenés előtt! Legyen Öné az első darab!

Ezen a héten a USE egyik egyedi, királykék szaténből készült került aukcióra. A ruha különlegessége, hogy ebből ténylegesen csak egy darab készült ebben a szín/méret kombinációban, tehát valóban az aukció nyertese lesz egyedül az, aki ilyen ruhát tudhat a magáénak.

A USE minden szezonban jelen van a párizsi, londoni, los angelesi vagy tokiói divathéten, jelenleg legerősebben Japánban és az USA-ban van jelen a márka. Vásárlóik között olyan ismert embereket is találunk, mint Marozsán Erika, Yonderboi, Szalóki Ági, Schell Judit.

„A 2009-2010-es ősz-téli szezon kollekciója az egyszerűség és az asszimetria jegyében született. Geometrikus, határozott formák, erőteljes sziluettek jellemzik a formavilágot, kontrasztba állítva lágy esésű, már-már görögös hatású drapériákkal. A két ellentétes formavilág feszültségét fokozzák a színek ellentétei. A ruhadarabok a késő 80-as évek stílusjegyeit hordozzák magukban.”

Ahogy korábbi Premier aukciónknál is, a befolyt összeget most is jótékony célra fordítjuk. Az aukció teljes bevételével a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt támogatjuk!

NÉZZE MEG A USE UNUSED PREMIER AUKCIÓJÁT!»

One thought on “PREMIER: Exkluzív USE ruha a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?