Válogatott antik, régiség árverések 1 forintról a Vaterán!

Aktuális

Eladóinkkal közösen elindítottuk az év legnagyobb antik-régiség aukcióját a Vaterán!

https://www.vatera.hu/1forint/ »

Festményeket, bútorokat, porcelán tárgyakat, dísztárgyakat és gyűjteményes darabokat vásárolhatsz meg most 1 Ft-os aukcióinkon, minimálár nélkül. Licitálj a különleges darabokra és értékálló régiségekre, és fizess értük csak annyit, amennyit neked megér! Több héten keresztül (május 26-ig) indulnak minimálár nélküli aukciók 1 Ft-ról a gyűjtemény és antik, régiség kategóriákban!

Hoztunk néhány közönségkedvenc aukciót is a kínálatból, de érdemes minden nap benézni, mert folyamatosan kerülnek fel az újabb egyedi ajánlatok!


Régi Pedálos LADA Játék Autó MESESZÉP ZSOLNAY PORCELÁN VÁZA ÉRDEKES KIALAKÍTÁSÚ VINTAGE FORGÓINGÁS ASZTALI ÓRA Hatalmas és gyönyörű keretezett olajfestmény 70-es évekbeli RETRO JÁTÉK GAZDÁLKODJ OKOSAN társasjáték

Nézd meg kiemelt parnereink vaterás hirdetéseit!

Gyakran ismételt kérdések

Miben különlegesek ezek az árverések?
Az akció időtartama alatt kifejezetten az antik, régiség és gyűjtemény kategóriában indított értékes és egyedi termékek árverései indulnak. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhatsz, mint bármelyik más vaterás aukciókon.

Melyek a résztvevő termékek?
A termékeket a vaterások által legkeresettebb antik, régiség és gyűjtemény kategóriákból választottuk ki: régi könyvek, porcelánok, festmények, kitüntetések, militária, játékok, makettek, modellek, antik lakberendezési tárgyak, valamint befektetésnek is tökéletes numizmatikai aukciók várják majd a liciteket!

Mikor futnak a Vaterán az aukciók?
2024. április 29. és május 26. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Hol tudok kérdezni a termékekkel kapcsolatban?
A terméklapon a KÉRDEZZ AZ ELADÓTÓL gombra kattintva lehet kérdést feltenni az eladónak, amikor megérkezik a válasz, értesítőt küldünk a Vaterán megadott email címedre.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?
Ha nyertél az aukción, az eladó emailben felveszi veled a kapcsolatot, és pontosíthatjátok a lehetséges fizetési és szállítás opciókat. A licitált termék oldalán bővebb információt találsz az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Ha bármilyen kérdésed lenne az aukciókkal vagy a licitálással kapcsolatban, írj hozzászólásban, segítünk!

Sikeres licitálást kívánunk!

Üdv,
a Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?