Új Packeta Vaterafutár most bevezető áron!

Vaterafutár

Helló Packeta Vaterafutár! Küldd 0-5 kg közötti csomagod 690 Ft-ért bármely belföldi Packeta Z-Pont átvevőhelyre vagy Packeta Z-BOX csomagautomatába 2023.06.30-ig.

https://www.vaterafutar.hu/packeta

Díjazás alapja Szállítás díja (bruttó) 2023.06.30-ig
Vaterás termék 0-5 kg 690 Ft
Nem vaterás termék 0-5 kg 690 Ft

A Packeta a magánszemélyek közötti csomagküldés egyik legegyszerűbb, leggyorsabb módját kínálja. Nem kell hozzá más, mint az Android és Apple telefonokon egyaránt elérhető Packeta mobilalkalmazás. Letöltést követően pedig, néhány kattintással adhatsz fel csomagot, több mint 2000 Z-Pont átvevőhelyünk és Z-BOX csomagautomatánk bármelyikén.

Hogyan működik az alkalmazás?

  1. Generálj egy kódot a Vaterafutár Packeta oldalon, hogy promóciós árakon adhass fel.
  2. Töltsd le a telefonod alkalmazás áruházából az ingyenes Packeta applikációnkat.
  3. Nyisd meg az alkalmazást és rögtön a kezdő képernyőn érintsd meg a Küldés gombot. Add meg a címzett adatait, válaszd ki az átvevőhelyet, vagy add meg a szállítási címet (házhozszállítás esetén), végezetül válaszd ki a kívánt kiegészítő szolgáltatásokat, valamint add meg a promóciós kódot a promóciós ár érvényesítéséhez, és készen is vagyunk.
  4. A csomagot a Packeta bármely átvevőhelyén vagy bármelyik Z-BOX automatában feladhatod.

Csomagküldéssel vagy nyomon követéssel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat: +36-1-4008806-os telefonszámon, vagy az info@packeta.hu e-mail címen. Amennyiben technikai segítségnyújtásra lenne szükséged, keresd kollégáinkat a support@packeta.hu e-mail címen vagy a 06-1-9889266-os telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?