Eladtam az aláírásom FÉL MILLIÓÉRT!

Aktuális

Folytatódik a jótékonysági kihívás sorozat, ahol Hajnóczy Soma bűvész megpróbálja a lehetetlent, 100 Ft-ból házat fog venni, amit aztán felajánl egy rászoruló családnak!

A több részből álló kihívás lényege, hogy Soma elárverez egy 100 Ft-ból vásárolt tárgyat a Vaterán, majd az aukción befolyt összegből vásárol egy másik, értékesebb terméket, amire újra licitálni lehet. Az összeg remélhetőleg aukcióról aukcióra egyre több lesz, a végcél egy vidéki ház, amit oda ajándékoz egy rászoruló családnak!

A 130.100 Ft-ért elkelt unikornisos toll személyes győri átadása sikeresen megtörtént, majd hosszas tervezés és gondolkodás után sikerült beszerezni a következő jótékonysági kihívás termékeit, pontosan 12 csomag JERRY’S NUGGETS kártyacsomagot, amit hogy növelje az értékét, Soma egyenként alá is dedikált. A 40 ezer Ft-os fixáras hirdetések szerda délután rendben el is indultak, és hihetetlen módon, nagyjából 1 óra leforgása alatt el is kelt az összes kártyacsomag!

Hatalmas gratuláció Somának, a második kihívást is sikeresen teljesítette, néhány nap leforgása alatt 100 Ft-ból 520 100 Ft-ot varázsolt! Ha elindítod a videót, láthatod hogyan adta át személyesen Soma a kártyákat a nyerteseknek, megnézheted a ma este záródó jótékonysági aukciók kalandos beszerzését és persze a reklámot is, ami igazán zseniálisan sikerült!

A harmadik kihívás jótékonysági aukciók MA ESTE 8-KOR ZÁRÓDNAK a Vaterán! 😍 Ez alkalommal két PS5 konzol került kalapács alá (nemszószerint), amit a leendő nyertesnek személyesen Hajnóczy Soma és Nessaj adnak majd át.

A teljes projekt számunkra is titok, így nem tudjuk, milyen portékák fognak szerepelni a következő kihívásokban, de mindig nagyon várjuk, hogy mi fog szerepelni a következő jótékonysági aukción!

Ha érdekel a kihívás, tartsd szemmel Soma vaterás fiókját, és ha későbbiekben is szeretnél képben maradni a kihívással, akkor kövesd a Vatera Facebook oldalát vagy Soma Youtube oldalát.

 

Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, aki az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Vélemény, hozzászólás?