Csatlakozz termékeiddel a Vatera Őszindító Akcióhoz!

Aktuális

Eladóként most te is csatlakozhatsz a szeptember 16-19. között megrendezett Vatera Őszindító Akcióhoz!

https://www.vatera.hu/akcio

Lépj be a Személyes menü – Eladás – „Termékek akciózása” menüpontba, csekkold le az akciózható hirdetéseidet, és állítsd be az általad kiválasztott százalékos kedvezményt csütörtök (09.15.) éjfélig!

 

Hogyan tudsz a termékeiddel részt venni a Vatera Őszindító Akción?

Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja futnak a Vaterán, %-os kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Vatera Őszindító Akció idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

A Partnerközpontos felhasználóknak az akció beállítása funkció nem elérhető, illetve a SOAP-on keresztül feltöltött termékekhez nem lehetséges akció beállítása! 

Amennyiben a kampány ideje alatt akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül az akcióba, és megjelenik a Vatera Őszindító Akció ajánlatai között.
Az akciós ár beállításáról itt olvashatsz bővebben »

 

Mikor tudod beállítani az akciót termékeidhez?

Az akciózás hitelességének érdekében csak olyan terméket tudsz leárazni, amely már legalább 2 hete fut az oldalon. Az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul.

Kattints ide és ellenőrizd, hogy van-e jelenleg olyan hirdetésed, amihez akciót tudsz beállítani!

 

Miért éri meg eladóként csatlakozni az akcióhoz?

A Vatera Őszindító Akción résztvevő termékek egy erre dedikált oldalon lesznek listázva, illetve a Vaterán is kiemelten kerülnek megjelenítésre. A legjobb termékből külön hírleveleket is kiküldünk a vaterásoknak, az akciót pedig számos egyéb felületen is promótáljuk.

 

Vatera Őszindító Akció – Találkozunk szeptember 16.-án!

Vélemény, hozzászólás?