Új! VATERA KATALÓGUS – Archív ár adatbázis

Fejlesztések

Kedves régi és leendő Gyűjtőtársunk!

Szeretnénk bemutatni legújabb hiánypótló szolgáltatásunkat, a Vatera katalógust! Ez az új felület azzal a nem titkolt szándékkal jött létre, hogy támogassuk a legnépszerűbb vaterás gyűjtemény kategóriák kedvelőit a valós ár-érték meghatározásában.

Mostantól egy kattintással lecsekkolhatod az ingyenes archív adatbázisunkban, hogy milyen áron keltek el ezek a gyűjtői (régi pénzek, kitüntetések, jelvények) termékek a Vaterán!

Tovább a Vatera katalógus – archív ár adatbázisra »

A Vatera katalógus a Vaterán elkelt numizmatikai (régi pénzek, bankjegyek) és falerisztikai termékek (jelvények, kitüntetések) archív adatbázisa, amellyel szeretnénk segítséget nyújtani eladóinknak és vásárlóinknak, hogy könnyebben meghatározzák a tulajdonukban lévő vagy megvásárolni kívánt tárgyak értékét. Az adatbázisunkban a legfrissebb és legrelevánsabb valós eladási árakat lehet megnézni, így az naprakész információkkal látja el a gyűjtőket.

Fontos, hogy a katalógus használata Vatera regisztrációhoz kötött, tehát ha szeretnéd megnézni az adott termék árát, akkor jelentkezz be a vaterás fiókodba vagy regisztrálj!

Jó tudni!

1. A katalógus alaphelyzetben időrendi sorrendben mutatja az elkelt termékeket, de a jobb felső lenyíló “Rendezés” menüpontban ezen bármikor változtathatsz. A rendszer elmenti az általad kiválasztott rendezést, így ha legközelebb újra a „Nemrég elkelt termékeket” szeretnéd látni, akkor a böngészés végén állítsd vissza a rendezést!

Válogatás az utóbbi hónapok legnagyobb értékben eladott termékeiből:

1926 50 pengő bankjegy ritkaság !  – A termék elkelt fix áron: 1 700 000 Ft

1871 GYF Ferenc József ezüst 1 Forint aXF RR ! -SF31  – A termék elkelt licittel: 1 454 200 Ft

Szent István király arany emlékérme 2021 500 000 Ft PP UNC – A termék elkelt licittel: 1 250 000 Ft

Szovjetunió Lenin rend –  A termék elkelt licittel: 650 000 Ft

Eredeti I. világháborús nagy ezüst, vitézségi érem – A termék elkelt licittel: 738 888 Ft

 

2. A Vatera katalógus archív ár adatbázisában jelenleg ezeknek a fő- és alkategóriáknak a hirdetéseit találod:

Gyűjtemény és művészet – Gyűjtemény:

Antik régiség – Fegyverek, militária:

 

3. A kategóriákon kívül lehetőséged van egy általad megadott ár szerint keresni az adatbázisban, illetve bejelölheted, hogy Csak 1 forintos aukciót, Csak aukciót vagy Csak fixáras termékeket szeretnél megnézni.

4. Keresőszó, kulcsszó alapján is kereshetsz az adatbázisban, így a birtokodban lévő érme értékjelzése és kiadási dátuma alapján közvetlenül lecsekkolhatod, mennyit érhet. Példaként a 200 forint 1993-as elkelt termékekre kerestünk rá.

5. A Vatera katalógusban egy kattintással rákereshetsz a számodra releváns alkategóriára. Az egér/kurzor segítségével menj végig a lenyíló kategória menüpontokon egészen a célig.

Bízunk benne, hogy hasznosnak bizonyul a Vatera katalógus és eredményesebbé teszi a gyűjtői adásvételeket! Ha van véleményed vagy kérdésed lenne az új szolgáltatással kapcsolatban, írd meg nekünk hozzászólásban!

Köszönjük a figyelmedet!

Üdv,
a Vatera csapata

3 comments

Vélemény, hozzászólás?