INGYENES hirdetésfeladás akció a Kultúra és szórakozás kategóriákban!

Aktuális

Könyvmoly vagy filmmániás – melyik illik rád igazán? Könnyíts a lelkeden és a roskadozó könyvespolcodon, adj el minden olyan művet, amit már betéve tudsz, és hagyd, hogy mások is örömüket lelhessék bennük!

Hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyenesen tölthetsz fel a Kultúra és szórakozás kategóriákba!

Adj fel egy hirdetést MOST!

 

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2022 augusztus 8. 00:00:00 és 2022 augusztus 14. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) a Kultúra és szórakozás kategóriákba való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • A Kultúra és szórakozás kategóriákba az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Könyv; Zene; Film; Konzolok, játékszoftverek; Hangszer, DJ, stúdiótechnika; Újság, folyóirat, magazin;.
  •  A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Kultúra és szórakozás kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2022. augusztus 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?