Csatlakozz termékeiddel a Vatera Nyári Vásárhoz!

Aktuális

Ha szeretnél részt venni a kampányban, még csatlakozhatsz hirdetéseddel a július 11-17. között megrendezett Vatera Nyári Vásárhoz!

https://www.vatera.hu/akcio

Lépj be a Személyes menü – Eladás – „Termékek akciózása” menüpontba, csekkold le az akciózható hirdetéseidet, és állítsd be az általad kiválasztott százalékos kedvezményt vasárnap (07.10.) éjfélig!

 

Eladóként hogyan tudok a termékeimmel részt venni a Vatera Nyári Vásáron?
Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja változatlan áron futnak a Vaterán, százalékos kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Nyári Vásár idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Amennyiben a kampány időszakára akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül aVatera Nyári Vásár ajánlatai közé!

AKCIÓ BEÁLLÍTÁSA »

A Partnerközpontos felhasználóknak az akció beállítása funkció nem elérhető, illetve a SOAP-on keresztül feltöltött termékekhez nem lehetséges akció beállítása.


Hol és mikor lesznek elérhetőek az akciós termékek?
A vatera.hu/akcio oldalon fogod megtalálni az akciós termékeket, melyek 2022. július 11. 0 óra után kerülnek itt megjelenítésre. Ezen kívül a Vatera listázó oldalain is rájuk tudsz keresni a kiválasztott kategóriákban. A Vatera NyáriVásár legjobb ajánlatairól külön hírleveleket is küldünk, így ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most megteheted!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS »

Vatera Nyári Vásár – Találkozunk július 11.-én!

 

Vélemény, hozzászólás?