Adj fel egy hirdetést a ruházati kategóriákba, és nyerj Philips Steam&Go-t!

Aktuális

SORSOLTUNK! Gratulálunk nevike41!
Kérjük, mihamarabb válaszolj a nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a nyereményedet!

Ha az időjósok megérzései nem csalnak, marad a jó idő, így végre nyáriasíthatod a gardróbodat, és nagyobb eséllyel adhatsz túl a felesleges nyári ruháidon is! Hogy mindez egyszerűen menjen, ezen a héten minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a női, férfi, gyerek és baba ruházati kategóriákba!

Ha szerencsés vagy, akkor a vasalással sem lesz többé gondod, mert az akció végén a ruházati kategóriákba hirdetést feladók között kisorsolunk egy Philips Steam&Go kézi gőzölőkészüléket!

Adj fel egy hirdetést most, és nyerj!

 

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét, és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2022 május 9. 00:00:00 és 2022 május 15. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Női, férfi ruházat, Gyerekruházat és Babaruházat, babaholmi kategóriákba való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • A Női, férfi ruházat, a Gyerekruházat és a Babaruházat, babaholmi kategóriákba az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Női ruházat; Férfi ruházat; Női cipők; Kiegészítők és kellékek; Férfi cipők; Uniszex ruházat; Női táskák; Munkaruházat, vedőfelszerelések; Táskák; Uniszex táskák; Esküvői ruházat és kiegészítők; Férfi táskák; Gyerek, kamasz ruházat; Kiegészítők, kellékek; Gyerek, kamasz cipők; Gyerek, kamasz táskák, iskolatáskák; Babaruhák; Babacipők.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Női, férfi ruházat, Gyerekruházat és Babaruházat, babaholmi kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • május 16. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételeiés a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Női, férfi ruházat, Gyerekruházat és Babaruházat, babaholmi kategóriákba újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Philips Steam&Go kézi gőzölőkészüléket. A játék részletes szabályzatát ide kattintvatudod elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?