Tarts velünk a Vatera tavaszi akciós napokon!

Aktuális

Most péntektől hétfő éjfélig újra extra kedvezményesen vásárolhatsz vagy eladóként akár csatlakozhatsz is hirdetéseddel!

Ha szeretnél részt venni a kampányban, még most csatlakozhatsz hirdetéseddel az április 22-25.-én megrendezett Vatera tavaszi akciójához!

https://www.vatera.hu/akcio

Lépj be a Személyes menü – Eladás – “Termékek akciózása” menüpontba, csekkold le az akciózható hirdetéseidet, és állítsd be az általad kiválasztott százalékos kedvezményt csütörtök (04.21.) éjfélig!

 

Eladóként hogyan tudok a termékeimmel részt venni a tavaszi akción?

Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja változatlan áron futnak a Vaterán, százalékos kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a tavaszi akció idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Amennyiben a tavaszi akció időszakára akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül az akciós kampány ajánlatai közé!

AKCIÓ BEÁLLÍTÁSA »

 

Hol és mikor lesznek elérhetőek az akciós termékek?

A vatera.hu/akcio oldalon fogod megtalálni az akciós termékeket, melyek 2022. április 22. 0 óra után kerülnek itt megjelenítésre. Ezen kívül a Vatera listázó oldalain is rájuk tudsz keresni a kiválasztott kategóriákban. A Vatera tavaszi akció legjobb ajánlatairól külön hírleveleket is küldünk, így ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most megteheted!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS »

Vatera tavaszi akció – Találkozunk most hétvégén!

Vélemény, hozzászólás?