Adj fel egy hirdetést a ruházati kategóriákba, és nyerj színtanácsadást!

Aktuális

SORSOLTUNK! Gratulálunk jerdoki, megnyerted a személyre szóló színtanácsadást! Kérjük, mihamarabb válaszolj a nyereményértesítő e-mailre!

Ismered a színtípusodat? Ha nem, akkor itt a a lehetőség, hogy végre tudatos ruhatárat építs a saját színeiddel! Add el, ha már nem passzol, és frissítsd fel a gardróbodat a Vateráról!

Ezen a héten minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a női, férfi, gyerek és baba ruházati kategóriákba! Ráadásként a feltöltők között kisorsolunk egy személyre szóló színtanácsadást!

Adj fel egy hirdetést most és nyerj!

 

FONTOS TUDNIVALÓK AZ AKCIÓ RÉSZLETEIRŐL:

  • A termékfeltöltési díj mentesség a 2021. szeptember 20. 00:00:00 és 2021. szeptember 26. 23:59:59 közötti időtartamban a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Női, férfi ruházat, Gyerekruházat és Babaruházat, babaholmi kategóriákba való termékfeltöltésre vonatkozik.
  • A Női, férfi ruházat, a Gyerekruházat és a Babaruházat, babaholmi kategóriákba az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Női ruházat; Férfi ruházat; Női cipők; Kiegészítők és kellékek; Férfi cipők; Uniszex ruházat; Női táskák; Munkaruházat, vedőfelszerelések; Táskák; Uniszex táskák; Esküvői ruházat és kiegészítők; Férfi táskák; Gyerek, kamasz ruházat; Kiegészítők, kellékek; Gyerek, kamasz cipők; Gyerek, kamasz táskák, iskolatáskák; Babaruhák; Babacipők.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Női, férfi ruházat, Gyerekruházat és Babaruházat, babaholmi kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott/feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. szeptember 27. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Női, férfi ruházat, a Gyerekruházat és a Babaruházat, babaholmi kategóriákba újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Mengyán Eszter (holyduck.hu) által tartott 2 órás egyéni színtanácsadást. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?