Hirdess az Otthon és kert kategóriában, és nyerj függőszéket!

Aktuális, Játék

Újítsd fel a kertet és az otthonod! Ha unod már odavissza pakolászni a nem használt medencét, vettél egy új grillezőt és nem tudsz mit kezdeni a régivel vagy épp kertibútor cserén töröd a fejed, akkor itt a remek alkalom, hogy pénzzé tedd a feleslegessé vált kerti dolgaidat!

SORSOLTUNK! 🥳
Gratulálunk pgabo86, artreesan és mlbtmi!

Kérjük, mihamarabb válaszoljatok a nyereményértesítő e-mailre, hogy küldhessük a makramé függőszékeket!

Tölts fel legalább egy hirdetést most vasárnap éjfélig az Otthon-kert kategóriába, és nyerd meg a 3 db StileHOMe makramé függőszék egyikét!

Adj fel egy hirdetést most! »

 

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2021. április 12. 00:00:00-tól április 18. 23:59:59-ig tart, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) Otthon-és Kert kategóriát érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Otthon és kert kategóriába újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban az akciós kategóriákba feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. április 19. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt az Otthon és kert kategóriába újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 darab SmileHOME makramé függőszéket. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

2 comments

Vélemény, hozzászólás?