Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj!

Tippek

Ha szeretnél mindent naprakészen tudni a Vateráról vagy szívesen nézelődsz az épp aktuális akciók között, és nem vagy ellene, ha hetente kétszer pittyen a levelesláda, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Azok között, akik 2021. április 30-ig feliratkoznak hírlevelünkre, egy JBL GO 2-t sorsolunk ki!
FELIRATKOZÁS ITT »  https://www.vatera.hu/hirlevel/
A nyereményjáték szabályzatát itt találod.

A hírlevelekben a lealkudott, kiemelt ajánlatokon kívül hasznos és friss információkat is küldünk az aktuális vaterás fejlesztésekről, játékokról, eseményekről. Fontos, hogy Gmail-es fiók esetén a vaterás hírlevelek a Promóció fülre érkeznek! A levelező fiókodban kattints a Vatera.hu hírlevél melletti nyílra , ezzel fontosnak jelölöd a levelünket, így biztos, hogy a későbbiekben is megkapod, és nem maradsz le semmilyen vaterás hírről, nyereményjátékról vagy akciós termékről.

Tudd, hogy az adataid nálunk biztonságban vannak! Az általad megadott adatokat kizárólag a hírlevél küldéséhez használjuk fel, amelyekről bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található leiratkozás linkre kattintva. További információkat a személyes adatok kezeléséről az adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatsz. Köszönjük, ha elolvasod!

 

A piactereink által kiküldésre kerülő valamennyi hírlevél (Vatera, TeszVesz, Lealkudtuk) beállítását a Személyes menün belül is tudod módosítani. Válaszd ki, melyik opciót szeretnéd, majd az oldal alján lévő Mentés gombbal véglegesítsd a kérést. Fontos, hogy a módosítások 24 órán belül lépnek életbe!

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed lenne a hírlevéllel kapcsolatban, kérdezz bátran itt vagy írj az ügyfélszolgálatos kollégáknak!

Köszönjük a figyelmedet!

Üdv,
a Vatera Csapata

Vélemény, hozzászólás?