Hirdetésfeladás kisokos kezdő vaterásoknak

Tippek

A vérprofi vaterások most csukják be a szemüket, ez alkalommal kifejezetten az újoncoknak szeretnénk segíteni. Ha eldöntötted, hogy végre pénzt fogsz keresni a felesleges cuccaiddal, és indítanád az első hirdetésfeladásod, egy pillanatra állj meg kérlek, és fusd végig a posztot. Köszi! 🙂

  • A csillagozott mezőket kötelező kitölteni, tehát csekkold mielőtt tovább lépnél a következő oldalra, így elkerülöd a bosszantó visszalépéseket.
  • A termék nevénél maximum 100 karaktert használhatsz, 50 karaktertől már két sorba fogja törni a rendszer a megnevezést. Használhatsz alcímet is (fizetős +100 Ft), ez minimum 6, maximum 50 karakter hosszú lehet. https://charactercalculator.com/hu/
  • Csak egy kategóriát lehet választani a hirdetésednek, tehát ha valamiért nem szimpatikus amit a rendszer automatikusan felajánl, akkor kiválaszthatod te magad is a “Kategóriaválasztó” füllel.
  • Összesen 12 kép tölthető fel a hirdetéshez, melyek egyenként maximum 2 MB méretűek lehetnek. Nem baj ha elbénáztad a fotózást, a feltöltött képeken lévő ceruza ikonnal szerkesztheted a képet (forgatás, vágás, színjavítás stb.). Használd a VÍZJEL lehetőségét!

  • FIX áras hirdetés

Ha tudod, hogy mennyiért szeretnéd eladni a meghirdetett terméket, akkor adj neki fix árat! Előnye hogy a hirdetés elindítása után akár azonnal meg is vásárolhatják.

Egy időben maximum tíz darab egyforma aukciód futhat, tehát ha szükséges, akkor a több darabos, fix áras aukciót válaszd!

Fix áras hirdetésnél érdemes igénybe venni az “Én ajánlatom” díjmentes szolgáltatást, ami lehetőséget ad a vásárlónak, hogy árajánlatot tegyen a termékedre, amit elfogadhatsz vagy akár el is utasíthatsz. Ezt a hirdetésfeladás második oldalán igényelheted!

  • Aukció – licitálható hirdetés

A kikiáltási ár az a minimum összeg, amennyiért hajlandó vagy eladni a terméket. Az 1 Ft-ról indított hirdetéseknél NINCS feltöltési díj! Itt is beállíthatsz fix árat, így a vásárlóknak lehetőségük lesz az azonnali vásárlásra.

A licitlépcső az az összeg, amennyivel az új ajánlat meghaladja az előzőt. Ha ezt a mezőt nem töltöd ki, akkor a rendszer az alábbi automatikus licitlépcsőt fogja alkalmazni, ami csak az első licit megtételekor jelenik meg.

A minimál ár egyfajta vevőcsalogató, aminek a lényege, hogy egészen alacsony árról is elindíthatod az aukciót, de ha a licitálók nem érik el az általad beállított minimál árat, akkor az aukció sikertelenül zárul, a termékedet nem kell áron alul eladnod. (fizetős +120 Ft)

  • A hirdetésed végét akár napra, órára, percre is meghatározhatod, de maximum 3 hétig futhat a hirdetésed.
  • Előre is tudsz dolgozni, tehát ha időzíteni szeretnéd a hirdetésed indulását, akkor figyelj arra, hogy maximum 21 nappal előre lehet aukciót indítani.
  • Ha az újraindítást automatikusra állítod, akkor az esetlegesen beállított fizetős opciók is újra felszámolásra kerülnek (minimál ár, kiemelés stb.).

  • Ha a kötelezően kitöltendő Szállítás és fizetés módja mezőnél teljes parába kerülnél, akkor a legegyszerűbb, ha bejelölöd a személyes átvételt, de tudnod kell, hogy ezért nem számolhatsz fel semmilyen költséget és számításba kell venned, hogy sok vásárlótól is eleshetsz. Az utóbbira esetleges gyógyírként jelöld be a “Ha a vevő igényli, nyitott vagyok más szállítási módra is” gombot. Az Átadás helységének nevét csak a rendszer által felkínált listából fogod tudni kiválasztani, önállóan nem írható be.

  • A következő oldalon lecsekkolhatod az általad beállított adatokat, láthatod a rendszer által felszámolt díjakat. Ha mindent rendben találtál, akkor indítsd el a hirdetésed!

Legkésőbb 30 perc után meg kell hogy jelenjen a hirdetésed, amit a Személyes menüben is ellenőrizhetsz:

Személyes menü – Eladás – Indításra váró aukciók

Személyes menü – Eladás – Eladó

 

Kövesd figyelemmel a blogot és közösségi oldalainkat, hogy ne maradj le az aktuális listázási díjmentes akciókról!

Ha a fenti témával kapcsolatban szükséged lenne még infóra, kérdezz bátran itt vagy írj az ügyfélszolgálatos kollégáknak!

3 comments

  • A vízjel miért olyan kicsi? Miért csak ennyi választási lehetőség van? Miért nincs olyan funkció,hogy oda lehessen tenni a vízjelet,ahova szeretné az ember és akkora méretben,amekkorába szeretné? Miért csak vízszintesen lehet rakni? Ha azt akarja az ember,hogy rajta legyen a vízjel a terméken,akkor nagyon le kell vágni a képet. Köszönettel.

  • Miért ír ki mindig a hirdetés feladás befejezése után HIBA megjegyzést, és nem kerül fel az eladandó termék a listára.

Vélemény, hozzászólás?