0 Ft feltöltési díj egész februárban

FREEbruár – Ingyenes hirdetésfeladás egész februárban!

Aktuális

Sziasztok!

Jöttünk szólni, hogy beléptünk a FREEbruár akció második hetébe! Ha rég nem vateráztál vagy most próbálnád ki először az online eladást, akkor itt a lehetőség, egy egész hónapon keresztül szabad a pálya az összes kategóriában. 🙂

Február 1-28. között minden újonnan listázott terméket ingyenesen tölthetsz fel* a Vaterára és a TeszVeszre is!

Adj fel egy hirdetést! »

*Az akció a PST tömeges feltöltővel, illetve a feeddel/APIval/SOAPpal feltöltött termékekre NEM vonatkozik!

 

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hónap részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2021. február 1. 0:00 és 2021. február 28. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera, valamint a TeszVesz oldalakat érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • Az akció a PST tömeges feltöltővel (PST), illetve a feed/API/SOAP segítségével belistázott-feltöltött termékekre nem vonatkozik.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz kategóriákba újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2021. március 1. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hónap bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?