Listázási díj mentes hét Pick Pack Pont-os hirdetésekre!

Aktuális

Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt az ideje, hogy lecsekkold legújabb Vaterafutárunkat!

Állítsd be a Pick Pack Pont szállítási lehetőséget szeptember 21-27. között hirdetésfeladáskor vagy újraindításkor, és spórold meg a listázási díjat!

https://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentes hét részleteiről:

 • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2020. szeptember 21. 0:00 és 2020. szeptember 27. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalakat érinti.
 • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
 • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik, amennyiben a Pick Pack Pont szállítási lehetőség is meg van adva a hirdetés(ek)nél.
 • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
 • 2020. szeptember 28. napján 00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
 • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
 • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: ÁFF.) és a TeszVesz Felhasználási Feltételei (a továbbiakban: FF.) irányadóak.
 • Az Extreme Digital – eMAG Kft.fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

4 comments

 • Igen, bekerült. A 24-27 közöttiek nem szerepelnek a számlázandó tételek között, csak a 21-23 közöttiek.
  Általában nem szoktam megnézni ezeket a hosszú listákat (a jelenleginél is több mint 5200 sor van benne!), de most valamiért ránéztem és ezt tapasztaltam. Ilyen mennyiség tételenkénti ellenőrzése nagyon időigényes, ezért inkább megbíztam a rendszerben. De most nyugtalanít, hogy az elmúlt évek során mennyi hiba léphetett fel, nem csak nálam, hanem másoknál is.

 • Nekem úgy tűnik, hogy szeptember 21-23 közötti termékfeltöltések a listázási díj mentes héttől függetlenül bekerültek a számlázandó tételek közé. Javaslom a mielőbbi ellenőrzést, mert ha több százezer reklamáció érkezik, akkor “dugó” lehet az ügyfél szolgálaton…

Vélemény, hozzászólás?