#használtruhaszeptember kihívás HOLY DUCK a Vaterán!

Aktuális

Tudtad, hogy a ruhaipar jelenleg fogyasztói társadalmunk egyik legkörnyezetszennyezőbb iparága? 🙁

Ezért jött létre a #SecondHandSeptember figyelemfelkeltő kampány, amelyet az Oxfam nonprofit szervezet indított. Adataik szerint az Egyesült Királyságban hetente 11 millió ruhadarab kerül a szeméttelepekre, ezért az Oxfam arra biztat mindenkit, hogy szeptemberben új ruhák vásárlása helyett inkább szerezzük be a ruháinkat másodkézből. Csatlakozz te is a #használtruhaszeptember kihíváshoz!

„Segíts az embereknek és a bolygónknak – vásárolj többet másodkézből!”

Vásárolj közvetlenül Mengyán Eszter – Holy Duck környezettudatos divatblogger gardróbjából, szerezz másodkézből magyar tervezésű ruhákat, akár 1 forintról indítva!

Licitálj Holy Duck ruháira! »

Sziasztok! Mengyán Eszter – Holy Duck vagyok, újságíró, 2016 óta foglalkozom a környezettudatos öltözködéssel, fenntartható divattal és tudatos ruhavásárlással, amelyről blogot is vezetek. Szerettem volna, ha még többen tudomást szereznek róla, mennyire környezetterhelő és kizsákmányoló a divatipar jelenlegi működése. A probléma felvázolása mellett megoldásokat is szeretnék mutatni arra, hogy mit tehetünk, és hogyan vásárolhatunk vagy adhatunk el ruhát tudatosabban!

Ha szeretnél még olvasni fenntartható divat témában, akkor kattints a Zöld Vatera blogra!

5 + 1 tipp online használt ruha vásárláshoz Minőségi darabok másodkézből – Ezekre a márkákra és anyagokra csapj le! Az 5 legnagyobb tévhit a használt ruhák vásárlásával kapcsolatban

Még több használt ruha a Vateráról!

Női ruházat Női cipők Női táskák

Sikeres vásárlást kívánunk!
A Vatera csapat

Vélemény, hozzászólás?